Powinni zrobić zawody a murzynow,100 fekalioskorych skacze że spadochronu lecz żadnemu się nie otwiera ten który (o ile)przeżyje dostaje dożywotni zapas wody
Jestem przekonany że jak by zrobili wyzwanie typu wyskoczyć z samolotu bez spadochronu itp sprzętów a główną nagrodą byłoby 100 mln to pewnie znalazło by się kilku chętnych idiotów
Jestem przekonany że jak by zrobili wyzwanie typu wyskoczyć z samolotu bez spadochronu itp sprzętów a główną nagrodą byłoby 100 mln to pewnie znalazło by się kilku chętnych idiotów
Niekoniecznie idiotów, bo historia awiacji zna wiele przypadków, kiedy to pasażer wypadł na wysokości 10.000 m z samolotu i przeżył. A w jednym przypadku dziewczyna wypadła wraz z fotelem z samolotu, spadła, a na ziemi odpięła się z fotela i zaczęła przemierzać dżunglę, bo rozbiła się w Ameryce południowej.
Niekoniecznie idiotów, bo historia awiacji zna wiele przypadków, kiedy to pasażer wypadł na wysokości 10.000 m z samolotu i przeżył. A w jednym przypadku dziewczyna wypadła wraz z fotelem z samolotu, spadła, a na ziemi odpięła się z fotela i zaczęła przemierzać dżunglę, bo rozbiła się w Ameryce południowej.
Skoro historia zna wiele to daj przykład. . . Z linkiem a nie Twoje przykłady wymyślone . .
Tylko i wyłącznie słyszałem z ta dziewczynka tylko że chyba mamy dwie różne wersje bo ja słyszałem że wpadła do morza bądź oceanu i dlatego jakimś cudem przeżyła.
Ale oni tego nie zrobili specjalnie?...Więc nie byli idiotami. Tylko mieli mega szczęście nie rozumiesz? Idiotą trzeba być by ryzykować mając minimalną szansę na przeżycie...Nie rozumiesz różnicy?...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów