📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matt napisał/a:
Wy jestescie jak Ci wyborcy Pisu, łykacie wszystko jak pelikany.
Chociaż wielu chciałoby aby pisiory nie dotrzymywały słowa to póki co raczej postulatów dotrzymywali co się w Polsce nie zdarzało, ale czy kurwa każdy temat musi się do polityki sprowadzać?!
Suma wychodowała
@Matt
Tylko że tutaj ci jest skróconą formą od tamci, a nie od ci = tobie.
Tylko że tutaj ci jest skróconą formą od tamci, a nie od ci = tobie.
Żyda w majtkach trzyma. Pejsy wystają
@Matt
A co ty list tu napisałeś czy maila? Zwracasz się bezposrednio w zwykłej konwersacji. Ja bym jeszcze czcionkę zmniejszył.
A co ty list tu napisałeś czy maila? Zwracasz się bezposrednio w zwykłej konwersacji. Ja bym jeszcze czcionkę zmniejszył.
@Matt
ty nawet nie wiesz co piszesz i jeszcze sam dostarczasz dowody swojej niewiedzy! coraz gorzej z tym narodem!
ty nawet nie wiesz co piszesz i jeszcze sam dostarczasz dowody swojej niewiedzy! coraz gorzej z tym narodem!
Matt napisał/a:
Wy jestescie jak Ci wyborcy Pisu, łykacie wszystko jak pelikany.
Matt ale to co napisałeś nie spełnia definicji którą wkleiłeś. Dużą literą pisze się zaimki osobowe ale tylko do tej osoby której się zwracasz i ją szanujesz. W twoim zdaniu zwracasz się do ogółu "Wy" więc słowo "Ci" nie dotyczy osób do których się zwracasz.
@Matt
Ale wiesz, że to co napisałeś, to ani zaimek osobowy, ani dzierżawczy?
Zaimek osobowy: kupię Ci piwo (komu?)
Zaimek dzierżawczy: lubię Twoją siostrę (czyją?)
To co zastosowałeś to zaimek wskazujący:
Ci wyborcy pisu = tamci wyborcy pisu
Czyli ci, a nie tamci
To jest wiedza na poziomie szkoły podstawowej, aczkolwiek wybaczam, bo większość powyżej rocznika 2000 tego nie ogarnia
Ale wiesz, że to co napisałeś, to ani zaimek osobowy, ani dzierżawczy?
Zaimek osobowy: kupię Ci piwo (komu?)
Zaimek dzierżawczy: lubię Twoją siostrę (czyją?)
To co zastosowałeś to zaimek wskazujący:
Ci wyborcy pisu = tamci wyborcy pisu
Czyli ci, a nie tamci
To jest wiedza na poziomie szkoły podstawowej, aczkolwiek wybaczam, bo większość powyżej rocznika 2000 tego nie ogarnia
@Matt
I dalej przygłupie nie wiesz kiedy ci piszemy wielką literą
I dalej przygłupie nie wiesz kiedy ci piszemy wielką literą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów