📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dubstep to nie muzyka,
to coś więcej...
to coś więcej...
@up.
Jak tak powiadasz.
Jak tak powiadasz.
dla porównania Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites ( soundcloud.com/cyrex/skrillex-scary-monsters-and-nice-sprites-cyrex-remix )
@kirek4
jak już chciałeś się pochwalić było wrzucić oryginalny kawałek, a nie jakiś kiepski rmx
jak już chciałeś się pochwalić było wrzucić oryginalny kawałek, a nie jakiś kiepski rmx
@jakotakojest chcesz żebym zaczął zaśmiecać poczekalnię heavy metalem? podobało by ci się to? TO JEST SADOL! WON!
W sumie nic ciekawego.
Powiedzcie mi czy tylko ja, na melodię z Jurrasic Park (od 2:59), nie mogę się opanować i tak się kiwam na boki z przyklejonym kretyńskim uśmiechem do pyska ? Czy może jeszcze ktoś tak ma ?
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Słuchałem to do obrzygania o potem zrobiłem sobie taką samą koszulkę z AD/HD jak ten kolo na dole po prawej
Powiedzcie mi czy tylko ja, na melodię z Jurrasic Park (od 2:59), nie mogę się opanować i tak się kiwam na boki z przyklejonym kretyńskim uśmiechem do pyska ? Czy może jeszcze ktoś tak ma ?
Nie będę zmuszał się do przesłuchania całości, jeśli już po kilkunastu sekundach mój zmysł estetyczny skapitulował.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów