Bęcki na życzenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Bęcki na życzenie
Ja myślę, że to nie tylko o słowa poszło... pewnie obiad mu maciora zajebała...
wolność słowa po amerykańsku,
nie wolno użyć słowa nigger wobec murzyna, chociaż historycznie jest to uzasadnione, jednocześnie
sami do siebie tak mówią............ a tak wogóle jak można zakazać używania jakiegokolwiek słowa
nie wolno użyć słowa nigger wobec murzyna, chociaż historycznie jest to uzasadnione, jednocześnie
sami do siebie tak mówią............ a tak wogóle jak można zakazać używania jakiegokolwiek słowa
czarny karzeł i wal biały taniec godowy
W Harrym Potterze nie wolno używać słowa "szlama", więc chyba można
saves napisał/a:
Czarny tradycyjnie - atak z partyzanta.
No nie do końca. Samiec od początku dawał jasny sygnał, że wpierdoli.
Już po tym jak powiedziała nigger do niego a on zaczął łapy zacierać i charakterystycznie dla ich kultury oraz tradycji wyginać się na bok do tyłu.
-Ernest Hemingway
To tak jakby ktoś o mnie powiedział, że jestem gruby a bym mu za to jebnął. Kurwa jestem i mam komuś zabronić mówić prawdy, że niby mnie rani?
To tak jakby ktoś o mnie powiedział, że jestem gruby a bym mu za to jebnął. Kurwa jestem i mam komuś zabronić mówić prawdy, że niby mnie rani?
Jak ktoś powie gruby to ok.....
Ale jak powie spasionym wieprz???
Wiewór napisał/a:
Czegoś nie rozumiem. Powiedziała na negra negr a on się wkurwił?
Bez kitu. Jak ostatnio nazwał mnie ktoś pojebanym, nie obraziłem się ani trochę. Nawet miałem niesamowity ubaw, dźgając przy tym delikwenta nożem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów