📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Uf nie trap tym razem
notak napisał/a:
PabllosSantoDaSilva napisał/a:Brzydkie majty, ...
słuszna uwaga, takich pantalonów nie zakładają nawet baby po pięćdziesiątce
Znalazł sie koneser i znawca...
Ten internet juz wam totalnie czerepy wyprał dzieciaki, fotoshop, deepfake, zakłamane realia które łykacie jak pelikany matoły.
Jestesmy mięsem, laski nie wygladaja w realu jak na zdjeciach w necie, ciało sie starzeje, wisi marszczy sie. Laski chodza po domu w bawełnianych majtach bo koronka gryzie je w pizd*. Wspolczuje wam jak bedziecie mieli 35 lat to sie zdziwicie jak to wyglada.
I tak kur*a, jestem znafcą, moja żona prowadzi gabinet kosmetyczny wiec co nieco wiem na te tematy mimochodem.
Nomads95 napisał/a:
Nie było widać przecież, jak mogłeś to zobaczyć?
Ja nie o tej. Jestem grotołazem.
quack napisał/a:
I tak kur*a, jestem znafcą, moja żona prowadzi gabinet kosmetyczny wiec co nieco wiem na te tematy mimochodem.
Egoista, sie naoglądałeś a filmików z gabinetu a na sadolu materiałów zero
gacie chyba od pra babki podpierdoliła
MalcolmX napisał/a:
Fajna dupa. Grzmocił by ją, aż by trzeszczało.
Coraz smutniejsze, że przy materiałach dotyczących zdrowej, normalnej seksualności, coraz częściej jęczą całe rzesze kryptopedałów sadolowych.
Zdecydowanie się zgadzam z powyższym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów