18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
prezydent_grenlandii 2011-02-19, 13:29
algorytm mógłby przejść na koniec już po odpowiedzi na pierwsze pytanie.
Zgłoś
malydupek 2011-02-24, 20:43
To nie jest algorytm. Nie ma zmiennej.
Zgłoś
n................e 2011-04-26, 13:56 2
jak dzieciak lubi bawić się pistoletami to powinien obejrzeć zmierzch?? Bez sensu
Zgłoś
Novik 2011-04-26, 14:45
wyszło mi żywe trupy :]
Zgłoś
P................3 2011-05-08, 9:48
Czyli rozumiem że 12 letni chłopcy powinni się bawić lalkami, bo pistolety są dla ciot fantazjujących o bladych chłopakach... Ten algorytm można o kant dupy rozbić
Zgłoś
sieraldo 2011-05-14, 11:40
ok wszystko ładnie, pięknie, ale po chuj to komu?
Zgłoś
l................h 2011-05-31, 21:42
obydwa chujowe
Zgłoś
SLyBoogie 2011-06-30, 19:24
Eee tam ja wole "Zmierzch żywych trupów"

Sie jebie sie ma.

...a jak sie ma to jest dupnie ;D
Zgłoś
Jedr02 2011-06-30, 19:24
Z tego by wynikało że noc żywych trupów jest dla pedałków i Kobiet, a Zmierzch dla prawidziwych twardzieli
Zgłoś
AngryCow 2011-06-30, 19:44
już lepiej obejrzeć "Lesbian Vampire Killers, czyli noc krwawej żądzy" a nie trupy jakieś
Zgłoś
A................n 2011-06-30, 20:20
Filmem o zombie nie pogardzę.
Zgłoś
z................0 2011-06-30, 20:29
wow, nie spodziewałem sie głownej po takim czasie, teraz to juz tylko przypał
Zgłoś
MilkyWayPL 2011-06-30, 20:56
Nie m takiego filmu jak "żywe trupy"
Jest natomiast baza innych filmów tego typu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów