📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Do Monachium poza tym będzie miał bliżej, niż do Madrytu, jak będzie wracał z Polski po przegranym meczu reprezentacji.
ale wy pierdolicie. co za polactwo. Gdzie miał iść? Borussia jest w topie Europy od kilku lat, wyżej mógł wybrać tylko Bayern albo Real. Po pierwsze kasa, po drugie ambicje, pnie się coraz wyżej, a w Bayernie będzie miał ciężej, owszem, ale i piłeczki z jednej strony zagra mu Ribery a zdrugiej Robben, więc drobna różnica
A niech idzie gdzie mu bedzie lepiej. Chce do Bayernu niech i tam se kurwa idzie , osobiscie wolałbym go w Chelsea albo Arsenalu Najlepsze jest to że wy gówna piszące że Lewandowski się nie nadaje , nic sie nie znacie na owym sporcie . W Borussi było git? Było git bo miał drużynę , a nie jebanych pajaców co podać trafnie nie potrafią. Smutna prawda kutasiarze bo do Lewandowskiego nie ma co się przypierdalać jak biega razem z kołkami po boisku. Elo Bagajero.
Mysle ze lewy bedzie gral, w ataku tylko Mario M wygryzie i droga wolna!
powodzenia że siądzie na ławce, Mandzukicia czy jak mu tam wygryzie bez problemu
Ten hejt na piłkę nożną jest chyba tworzony przez jakiś przegrańców co nie grali na wf bo byli albo za głupi albo za grubi
kjds napisał/a:
W mojej skromnej opinii piłkarz z niego przeciętny i to początek końca jego "bogatej" kariery. W tym wszystkim nie rozumiem jednak działaczy FCB, nie mają czym palić w kominku? Tak czy inaczej, powodzenia!
Doje**łeś synku
Pozwól że przytoczę Ci kilka statystyk:
Sezon 2011/2012 - 22 gole
Sezon 2012/2013 - 24 gole
Połowa sezonu 2013/2014 - 11 goli
Patrząc na powyższe statystyki, rzeczywiście Robert to straszne drewno, a FCB sie ośmieszyło tym zakupem...
A co do jego gry w reprezentacji, warto zauważyć że Lewandowski jest zawodnikiem który ma wykańczać AKCJE. Pokaż mi akcje reprezentantów Polski w których mógł coś wykańczać. To że nie ma 100% skuteczności to co? Nie ma na świecie zawodnika który wykorzystuje wszystkie okazje, każdy się kiedyś myli...
do pilki noznej przypierdalaja sie tylko grubasy i lamusy ktorych nikt nie chcial miec w druzynie ;]
posiedzi na ławie pół roku, później go wypożyczą, za rok sprzedadzą do ligi portugalskiej, za dwa wróci do Lecha
Idzie do najlepszej drużyny w tym momencie, dostaje 9 baniek pensji rocznie Euro, czy stoi czy leży 9 baniek dostanie. W wieku 26 lat ma na koncie :
Puchar Polski, Superpuchar i Mistrza Polski (król strzelców na każdym poziomie rozgrywek w jakich występował w PL). Dwa razy mistrz Niemiec, raz wicemistrz, piłkarz sezonu Bundesligi, piąty piłkarz kontynentu wg UEFA w 2013 roku. Jeszcze kilka rzeczy by się znalazło.
I niektórzy jeszcze mówią, że to "PRZECIĘTNY" piłkarz ... Na naszym lokalnym, jakze ubogim i biednym podwórku to piłkarz wybitny. Można nie być jego fanem, można go nie lubić, ale facet jest kurwa dobry. Tak jak Kuba, Piszczek, czy Szczęsny.
U nas się lubi tych skromnych, ludzie mają za złe, że Szczęsny i Lewy mówią otwarcie, że są dobrzy i się cieszą, jak popełniają błędy i moga powiedzieć - a widzisz, kurwa! miałem racje, to cienias jeeest!
Życzę mu jak najlepiej, wierzę, że Pep wykorzysta jego potencjał.
Puchar Polski, Superpuchar i Mistrza Polski (król strzelców na każdym poziomie rozgrywek w jakich występował w PL). Dwa razy mistrz Niemiec, raz wicemistrz, piłkarz sezonu Bundesligi, piąty piłkarz kontynentu wg UEFA w 2013 roku. Jeszcze kilka rzeczy by się znalazło.
I niektórzy jeszcze mówią, że to "PRZECIĘTNY" piłkarz ... Na naszym lokalnym, jakze ubogim i biednym podwórku to piłkarz wybitny. Można nie być jego fanem, można go nie lubić, ale facet jest kurwa dobry. Tak jak Kuba, Piszczek, czy Szczęsny.
U nas się lubi tych skromnych, ludzie mają za złe, że Szczęsny i Lewy mówią otwarcie, że są dobrzy i się cieszą, jak popełniają błędy i moga powiedzieć - a widzisz, kurwa! miałem racje, to cienias jeeest!
Życzę mu jak najlepiej, wierzę, że Pep wykorzysta jego potencjał.
Jak ja chciałbym chociaż rok tam posiedzieć, a później do końca życia nic nie robienie. 11mln ojro, o rzesz kurwa.
Bongman cwelu te jebane szwabstwo jest 100 lat do przodu w rozwoju w cywilizacyjnym niz ty i reszta goroli z poloandi sieg heil
jedyny plus i element zainteresowania związany z tą sprawą, to to, że w końcu przestaną w mediach podniecać się na samą myśl o lewandowskim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów