📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
O to że Polak za to że siedzi i grzeje dupę w wygodnym siedzonku będzie dostawać grubą kaskę. Pod warunkiem że od czasu do czasu zgodzi się pobiegać za małą nadmuchaną kuleczką z 10 innymi kolesiami z drużyny. I tak będą latać po trawce aż ta kuleczka trafi w siatkę za białym prostokątem.
Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ale zresztą on już jest do reszty zeszwabiony co widać choćby po jego podejściu do gry w reprezentacji.
Taka sytuacja że Robercik teraz będzie jebany przez pedała Guardiolę.
Guardiola to jebany pedał jest, odszedł z Barcelony bo go kochanek rzucił.
Guardiola to jebany pedał jest, odszedł z Barcelony bo go kochanek rzucił.
bedzie beka jak w pierwszym meczu nie dadzą mu zagrać.
kupili to mają, mogą mu kazać co chcą, ważne że w leverkusen i reprezentacji PL nie ma kto strzelać
kupili to mają, mogą mu kazać co chcą, ważne że w leverkusen i reprezentacji PL nie ma kto strzelać
Fajnie że Robert będzie zarabiał 5,5M Euro na rączkę netto bez premii bramkowych i za występ.
Ale zawsze się znajdą hejterzy, którzy zarobią 20 k bruuto NA ROK i bedą pierdolić jaki nie jest hujowy.
Brawo "panowie"
Ale zawsze się znajdą hejterzy, którzy zarobią 20 k bruuto NA ROK i bedą pierdolić jaki nie jest hujowy.
Brawo "panowie"
Chuj, że:
-typ jest dobrym piłkarzem,
-zagra w jednym z najlepszych zespołów na świecie,
-coś osiągną w życiu,
-dostanie kupę siana za ciężką prace.
I tak będzie ogólnopolskie pieczenie odbytu, bo gra u "szwaba".
Patrząc na to co dzieje się w pzpn, Wam chciałoby się grać?
Sam fakt, że biedronka sponsorowała reprezentacje daje do myślenia.
Dziękuje i dobranoc.
-typ jest dobrym piłkarzem,
-zagra w jednym z najlepszych zespołów na świecie,
-coś osiągną w życiu,
-dostanie kupę siana za ciężką prace.
I tak będzie ogólnopolskie pieczenie odbytu, bo gra u "szwaba".
Patrząc na to co dzieje się w pzpn, Wam chciałoby się grać?
Sam fakt, że biedronka sponsorowała reprezentacje daje do myślenia.
Dziękuje i dobranoc.
Najlepsze są komentarze sezonowych fanów dla których to Lewy jest zdrajcą bo odchodzi do rywala hehehe. Tak to jest jak klub miał go gdzieś i myślał, że skoro Polak to można go robić w bambuko, ale nie, dla Lewego bycie Polakiem jest powodem do dumy co wielu polaczków nie potrafi zrozumieć i za wszystkie porażki czy też słabe występy naszego NAJLEPSZEGO zawodnika będą go krytykować.
Polecam wam obejrzeć ostatni cafe futbol z Robertem i posłuchać co on ma na ten temat do powiedzenia, widać, że facet jest ogarnięty i wie kiedy zagrał słabiej itd.
Jednak nie jestem pewien czy ten transfer był dobrym wyborem Lewego, ale mam nadzieję, że wie co robi i wybrał Munich głównie z powodów dalszego rozwoju.
Pozdro dla hejterów!
Polecam wam obejrzeć ostatni cafe futbol z Robertem i posłuchać co on ma na ten temat do powiedzenia, widać, że facet jest ogarnięty i wie kiedy zagrał słabiej itd.
Jednak nie jestem pewien czy ten transfer był dobrym wyborem Lewego, ale mam nadzieję, że wie co robi i wybrał Munich głównie z powodów dalszego rozwoju.
Pozdro dla hejterów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów