Ten typ to pewnie też jakiś murzyn.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerikański wybawiciel ludu
Ziomkowie z Getta się spotkali...tylko ten po prawej jakiś taki jasny
ten ochroniarz z tyłu to mnie rozjebał.. Ja pierdole, jaki ciemny.
I'm a son of a bitch napisał/a:
ten ochroniarz z tyłu to mnie rozjebał.. Ja pierdole, jaki ciemny.
Obama przy nim wygląda jak albinos.
Obama najlepszy prezydent od czasów Roberta! Jebać patriotów i inne ścierwo które twierdzi że stany to gówno
Nasz Bronek to w połowie tego powitania powiedziałby ze dalej nie pamięta.
Haunuva napisał/a:
Obama najlepszy prezydent od czasów Roberta! Jebać patriotów i inne ścierwo które twierdzi że stany to gówno
słabe prowo
Wy wszyscy poważnie myślicie, że ten filmik nie jest zmontowany ? Niedługo chyba trzeba będzie zostawiać w filmiku napis "Uwaga, fake !" żeby prości ludzie nie myśleli, że Obama wita się jak gansta-nastolatek, Małysz parkuje jak Schumacher, a Coperfield na prawdę wydostaje się z trumny zatopionej w studni bez użycia rąk..
już się tak nie spinaj panie Jarku ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów