Jestem stefan i testuje wlasnie czy widze emoty bo Cent ma problema. pozdrawiam α
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cześć, jestem sobą
Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Jakub Kowal i mam 15 lat. Obecnie uczę się w V Liceum Ogólnokształcącym w Tarnowie. Moja mama to Irena, a tato Maciej. Lubię ciastka, gry i muzykę. Pozdrawiam.
Witam, przybyłam tu jako ktoś inny, ale nazwali mnie Salmonellą i tak zostało. Moje ryło macie w foteczkach, cycki w awatarze (a raczej to co powinno byc cyckami, ale nie spełnia norm rozmiarowych).
No, odpękane
No, odpękane
jebać
pozdrawiam L(
pozdrawiam L(
to i ja się przywitam.Witam.
Czyli trzeba się przywitać, tak? Tak więc, witam [się?]
Rok produkcji 1991. Na tę stronę żem trafiła tak ze 3 lata temu, jak się nie mylę, ale konta mi się nie chciało zakładać. Potem TŻ zmienił hasło, tak że więc...
A, nadużywam takich słów jak "żem", "teoretycznie", "na dobrą sprawę" i kawy.
Ale nikogo to nie obchodzi, tak więc więcej nie piszę.
Rok produkcji 1991. Na tę stronę żem trafiła tak ze 3 lata temu, jak się nie mylę, ale konta mi się nie chciało zakładać. Potem TŻ zmienił hasło, tak że więc...
A, nadużywam takich słów jak "żem", "teoretycznie", "na dobrą sprawę" i kawy.
Ale nikogo to nie obchodzi, tak więc więcej nie piszę.
To i ja się przywitam. Mam na imię Damian, jestem z Wrocławia za miesiąc kończę 20 lat, sadistica przeglądam już od bardzo dawna, ale dopiero teraz postanowiłem założyć konto i zacząć się tutaj udzielać
wystarczy pierdolenia ;] pozdrawiam.
wystarczy pierdolenia ;] pozdrawiam.
Cześć. Sadola przeglądałam od dawna, co by przywyknąć do widoku trupów, uszkodzeń ciała, czy anomalii. Miało to ułatwić pierwszą wizytę w prosektorium, na którą miałam nadzieję w klasie maturalnej. Plany się pozmieniały, konto usunęłam, co by czasu nie pożerało. Przyzwyczajenie do specyficznej treści i społeczności przywiało mnie tu z powrotem.
"Tits or GTFO" wsadźcie sobie w tyłek
Wiek poprawiony na aktualny.
"Tits or GTFO" wsadźcie sobie w tyłek
Wiek poprawiony na aktualny.
W profilu masz 98 lat. Nawet nie chciałbym zobaczyć Twoich cycków w takim wieku.
Witaj znów
Aa, ale nie zapomnij o piersiątkach
Witaj znów
Aa, ale nie zapomnij o piersiątkach
Jestem Damian,mam 18 lat w kwietniu
Możecie mnie spotkać praktycznie wszędzie,szczególnie,kiedy ktoś potrzebuje pomocy z elektroniki i programowania w Pythonie
Skąd? Mała gmina koło Warszawy,Nasielsk.
Sadistica przeglądałem z rok przed założeniem konta,to tyle. Pozdrawiam siekierą w plecy
Możecie mnie spotkać praktycznie wszędzie,szczególnie,kiedy ktoś potrzebuje pomocy z elektroniki i programowania w Pythonie
Skąd? Mała gmina koło Warszawy,Nasielsk.
Sadistica przeglądałem z rok przed założeniem konta,to tyle. Pozdrawiam siekierą w plecy
Długo mam konto, ale się jeszcze nie przywitałem.
Więc Witam wszystkich!
Więc Witam wszystkich!
Siemanko, ja też już chwile mam konto, zawsze sobie biernie oglądałam, ale ostatnio jak przeczytałam komentarze coniektórych stwierdziłam, że tak być nie może więc może czasem wtrącę swoje 5gr. Z wyksztalcenia jestem farmaceutka- chemia, narkotyki, syntezy, reakcje, możecie z tym do mnie- yeap do przeczytania:)!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów