Jestem stefan i testuje wlasnie czy widze emoty bo Cent ma problema. pozdrawiam α
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:27
🔥
Gimbus w autobusie
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety poza nintendo dsi, boardami oraz pc nie gram w konsole typu ps i switch. Gry typu on-line sa grami no-single takze a gry singiel to gry jak sama nazwa mowi, bez otwartego swiatu czy jakiego kolwiek polaczenia z inngym graczem
Zapraszam na runde przy okazji
Zapraszam na runde przy okazji
Wieje od ciebie pozerstwem na kilometr. Starasz się wyjść na kogoś kim nie jesteś. Twoje słowa i terminologia ciebie demaskują od razu.
Skoro znasz mnie lepiej niż ja sama to dlaczego tak bardzo sie tym przejmujesz? Cóż, na siłe nikomu nie wmawiam niczego fałszywego o sobie, akurat jestem bardzo szczerym człowiekiem a z takimi odpowiedziami spotkałam się dopiero tylko od ciebie, jesteś strasznie źle nastawiony chyba do ludzi którzy pozytywnie podchodzą do wszystkiego i lubią mówić o swoim hobby
@Velture
Daruj sobie, ona i tak Ci nie da
Daruj sobie, ona i tak Ci nie da
Pochwalony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów