Jestem stefan i testuje wlasnie czy widze emoty bo Cent ma problema. pozdrawiam α
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiedzialem, ze sadysci tacy wrazliwi sa na swoim punkcie, jakze mi wstyd ze urazilem niewinne duszyczki. Kajam sie i prosze o rozgrzeszenia A tak serio to mialo byc z uczuciem... w dobrej wierze a wyszlo jak zawsze
Dalfar - a czy swiatopoglad nie moze byc popierdolony ? nie mowiac juz o perspektywie ?
Agaliarept - wskaz mi ktorykolwiek z tych nic nie mowiacych mi kierunkow a udam sie w oba na raz i zabiore cie ze soba zebys zobaczyl o czym mowisz.
P.S.
Cool&Trendy bylem pare lat temu, pozniej przez chwile Jezzy a teraz jestem po prostu Zajebisty
Dalfar napisał/a:
popierdolenie a inny światopogląd i spoglądanie z innej perspektywy na pewne sprawy to co innego...
No faktycznie... nieładnie...
Dalfar - a czy swiatopoglad nie moze byc popierdolony ? nie mowiac juz o perspektywie ?
Agaliarept napisał/a:
hds, oddal się spokojnym krokiem w kierunku waginalnym bądź fallicznym z takim powitaniem.
Agaliarept - wskaz mi ktorykolwiek z tych nic nie mowiacych mi kierunkow a udam sie w oba na raz i zabiore cie ze soba zebys zobaczyl o czym mowisz.
P.S.
Cool&Trendy bylem pare lat temu, pozniej przez chwile Jezzy a teraz jestem po prostu Zajebisty
hds napisał/a:
Agaliarept - wskaz mi ktorykolwiek z tych nic nie mowiacych mi kierunkow
Przecież nie powiem Ci "idź w pizdu" względnie "idź w chuj" bo podpadałoby to pod wyzwiska.
Więc...
Witam wszystkich na forum . Cieszę się ,że znalazłem w końcu miejsce z ludźmi co mają "normalne" poczucie humoru. Pozdrawiam Was wszystkich
Witam wszystkich na forum . Cieszę się ,że znalazłem w końcu miejsce z ludźmi co mają "normalne" poczucie humoru. Pozdrawiam Was wszystkich
wiec ja tez sie przywitam, czesc : )
Zacznę jak normalny, poważny user...
Witam wszystkich mało serdecznie
Witam wszystkich mało serdecznie
witam Wszystkich
Cze!
Witam wszystkich i pozdrawiam z Czeskiej Republiki.
slavek napisał/a:
Witam wszystkich i pozdrawiam z Czeskiej Republiki.
A hoj Kamratku!
toż to piwa baźianta Zlotego trzeba było by się napić
Witam nowo przybyłych
Witam WSZYSTKICH!!!!!
tak tak, witam
Ave wszystkim ^^
Witam Sadystycznych
mam na imię Filip i witam wszystkich sadystów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów