Dwoje ludzi i topielec.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
marianer7 napisał/a:
myślałęm że to Pudzian
Nie jesteś na komixxach. Nikogo to nie bawi. Hm, dialog roku "prr - ty! co to było? Słyszałeś to? - to ja się zesrałem.. z wrażenia - aaa"
Mr Bean napisał/a:
Nie wymawiaj imienia Pana naszego nadaremnie!
to forum nie jest dla ciebie :/ wejdż tam -> www.radiomaryja.pl i siedź. Pozdro i narka zaślepiony katoliku
Co do topielca... nieco mnie zaskoczył, ale na koniec mógł zrobić coś ciekawszego
btw. co w tagach robią mandarynki?????????????
dzieńdobry
PIwko za pomysl xD
i jak pisali wczsesniej kamerzysta trzesie ta reka ze az sie ogladac nie da ;/
a i na pierwszy rzut oka to podobny do pudziana ;d
i jak pisali wczsesniej kamerzysta trzesie ta reka ze az sie ogladac nie da ;/
a i na pierwszy rzut oka to podobny do pudziana ;d
Mr Bean napisał/a:
uookie napisał/a:
jak nie potrafisz utrzymać ręki nieruchomo, nie kręć na boga!
Nie wymawiaj imienia Pana naszego nadaremnie!
Nie ma takiego imienia jak "bóg", widziałeś żeby ktoś kiedyś sie tak nazywał?
Więc:
bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg...
Wyborowa napisał/a:
Nie ma takiego imienia jak "bóg", widziałeś żeby ktoś kiedyś sie tak nazywał?
Więc:
bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg, bóg...
Właśnie złamałeś przykazanie. Jest to ciężki grzech. Pójdziesz za to do piekła. A to, że nie ma imienia Bóg to żadna nowość Ameryki nie odkryłeś. Bóg może być tylko jeden, imię te zostało zarezerwowane dla jedynej osoby czyli naszego Ojca i nawet ty respektujesz tą rezerwację bo nie masz nawet w najdalszej rodzinie nikogo o takim imieniu. A wracając do twojego grzechu, jedyne co cię może teraz uratować to wizyta w kościele i święta spowiedź. Nie zwlekaj, jeszcze możesz uratować swoją duszę przed ogniem piekielnym. Ja zmówię za ciebie modlitwę dzisiaj przed snem, aby Bóg nasz Ojciec (również i twój) zmiłował się nad tobą i wziął cię pod swoje skrzydła.
Sutek i żal...
@ Mr Bean
Powiedz, że żartujesz... Proszę.
Powiedz, że żartujesz... Proszę.
@ Mr Bean
ty jesteś taki pojebany czy lubisz prowokować?
jeszcze jest opcja że w maju na komunie kompa dostałeś
Zajebiste, po prostu zajebiste
Teksty też były nieziemskie ;D
Kurwa, ludzie dobry pomysł mieli a Wy się czepiacie, że się ręka trzęsie...
Osobiście gratuluję pomysłu, byłem zaskoczony końcówki
Pozdrawiam
Teksty też były nieziemskie ;D
Kurwa, ludzie dobry pomysł mieli a Wy się czepiacie, że się ręka trzęsie...
Osobiście gratuluję pomysłu, byłem zaskoczony końcówki
Pozdrawiam
Hrabia Drapula napisał/a:
@ Mr Bean
Nie rozumiem co jest prowokacyjnego w miłości do Boga i głoszeniu wiary w niego.
"jeszcze jest opcja że w maju na komunie kompa dostałeś" padlem xd
Nie wierzę, że istnieją kretyni którzy po takiej prymitywnej prowokacji są w stanie sądzić że to na serio. Przypomina mi to imbecyli którzy odpisują w ten sposób trollom typu czuly_wojtek albo damian_kulturysta na onecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów