18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
RoboCat 2019-02-14, 16:29 9
Zachwyca mnie ich inteligencja
Zgłoś
poligon6 2019-02-14, 17:21
To jest tak zwana Ueda, czyli rzeka okresowa, wzbiera bardzo szybko, czasami nawet szybciej niż paw po Harnasiu.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
banerr 2019-02-14, 18:29 2
Woda też w kolorze gówna.
Zgłoś
Lobo24 2019-02-14, 22:32
Co on wyciągnął krowę, kozę? Czy narzeczoną?
Zgłoś
Volken 2019-02-14, 23:12 4
tam to nawet wode mają w kolorze adekwatnym do zawartości mózgu
Zgłoś
berciq92 2019-02-15, 0:55 3
Widzę, że jestem jedyny ale moja niska inteligencja każe mi swoją matkę/żonę/córkę/dziewczynę ratować a nie czekać aż odpłynie... w burce czy jak to się te szmaty nazywa może i wyglądać jak koza ale nie zmienia to faktu kto jest pod nią
Zgłoś
KebabRemover 2019-02-15, 2:48
mam nadzieje ze zdechly ciapate kurwy brozowe pastuchy brudne
Zgłoś
ZieleTDH 2019-02-15, 5:07
sądząc po jakości filmu....to za czasów G.W. Busha i Osamy Bin Ladena

Zgłoś
janlew 2019-02-15, 15:01
Widzę że oddać życie za kozę jest dla nich tak łatwym, jak oblanie żony czy córki kwasem. Niepojęta to dla mnie nacja. Parchów sukinsynów to przynajmniej rozumiem.
Zgłoś
Sobut16 2019-02-16, 15:39
kraj gównem i bezmózgowiem płynący
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów