Według ABC, ludzi oburzyło przede wszystkim to, że przed wizytą króla i premiera do miasta przybyły jednostki wojskowe, które w trybie pilnym zaczęły oczyszczać je z błota. W rezultacie, gdy dygnitarze przybyli do miasta, tłum zaczął wykrzykiwać obelgi i rzucać w nich błotem i śmieciami. Król był osłaniany przez ochronę parasolem, ale rzucony przez kogoś kij poleciał w premiera. Ludzie krzyczeli: „Morderca! Wynocha z miasta!”.
Według ABC, ludzi oburzyło przede wszystkim to, że przed wizytą króla i premiera do miasta przybyły jednostki wojskowe, które w trybie pilnym zaczęły oczyszczać je z błota. W rezultacie, gdy dygnitarze przybyli do miasta, tłum zaczął wykrzykiwać obelgi i rzucać w nich błotem i śmieciami. Król był osłaniany przez ochronę parasolem, ale rzucony przez kogoś kij poleciał w premiera. Ludzie krzyczeli: „Morderca! Wynocha z miasta!”.
tylko, że w Polsce zginęło kilka osób a tam potwierdzonych jest coś około dwustu i zaginionych dwa tysiące
no w sumie racja, Polacy nic się nie stało jak ukraincy dwóch naszych rakietą rozwalili to też nic się nie stało
[ Dodano 2024-11-03, 20:11 ]
tylko, że w Polsce zginęło kilka osób a tam potwierdzonych jest coś około dwustu i zaginionych dwa tysiące
a poza tym Hiszpanie to pretensje do siebie, tak bardzo im pasowały rolnicze dopłaty, że rolnictwo doprowadziło tam do erozji gleb i to właśnie była przyczyna powodzi błyskawicznej, wycieli wszystkie drzewa w okolicy, to co chcieli?
no widzisz a ja do tej pory sądziłem że przyczyną powodzi jest nadmiar wody
no w sumie racja, Polacy nic się nie stało jak ukraincy dwóch naszych rakietą rozwalili to też nic się nie stało
nie mówię, że się nic nie stało, bynajmniej, ale jak niektóra założenia z zielonego ładu były całkiem niezłe to rozległo się wycie, a potem problemy, bo erozja gleb, wysuszenie, brak wody, Polska jest w bardzo złej sytuacji, bo u nas tak samo wszystko osuszają... a potem pretensje do garbatego
[ Dodano 2024-11-03, 20:14 ]
no widzisz a ja do tej pory sądziłem że przyczyną powodzi jest nadmiar wody
no właśnie źle myślałeś, przyczyną powodzi w Hiszpanii było długotrwała susza, gleba wyschła na wiór i jak spadł deszcz to nic nie wsiąkało w ziemię tylko spłynęło... taki myk
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself![ Dodano: 2024-11-03, 20:23 ]
a poza tym Hiszpanie to pretensje do siebie, tak bardzo im pasowały rolnicze dopłaty, że rolnictwo doprowadziło tam do erozji gleb i to właśnie była przyczyna powodzi błyskawicznej, wycieli wszystkie drzewa w okolicy, to co chcieli?
Skąd wiesz ile faktycznie zginęło? Słyszałeś w mediach rządowych?
A u nas przyjechał Donek, zrobił se kilka filmików o zdjęć. Następnie zrobił kilka teatrzyków zwanych „sztabem kryzysowym”. Pojechał do Wawy i zapomniał o temacie. Ludzie zostali sami sobie. Fajny ten rząd.
Skąd wiesz ile faktycznie zginęło? Słyszałeś w mediach rządowych?
a ty co, po lasach będziesz latał z łopatę i razem z Ochujską trupów szukał?
[ Dodano: 2024-11-03, 21:20 ]
A tak w ogóle to tam może jebnąć. Specjalnie wyslali Krola do miejsca, gdzie może mu się coś stać,. Bez odpowiedniego zabezpieczenia tlumu.
Nie, wygląda normalnie jak kobieta tylko uroda bardziej Niemki xD
Pewnie żeby wyglądała na smutną zmyła cały makijaż żeby było że jest jedną z nich i ludzie ją wzięli jak zwykłego człowiek o ludzkim sercu a nie oligarche który jest ponad nimi .i udaje że jak to sie dba o społeczeństwo.... no niestety marketing kłamliwej polityki nie pykł..... i bardzo dobrze.
polecam kupić sobie książkę do anatomii
Gdzie masz dane ile u nas zginęło osób? Przecież wszystko ukrywają
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów