Według ABC, ludzi oburzyło przede wszystkim to, że przed wizytą króla i premiera do miasta przybyły jednostki wojskowe, które w trybie pilnym zaczęły oczyszczać je z błota. W rezultacie, gdy dygnitarze przybyli do miasta, tłum zaczął wykrzykiwać obelgi i rzucać w nich błotem i śmieciami. Król był osłaniany przez ochronę parasolem, ale rzucony przez kogoś kij poleciał w premiera. Ludzie krzyczeli: „Morderca! Wynocha z miasta!”.
Według ABC, ludzi oburzyło przede wszystkim to, że przed wizytą króla i premiera do miasta przybyły jednostki wojskowe, które w trybie pilnym zaczęły oczyszczać je z błota. W rezultacie, gdy dygnitarze przybyli do miasta, tłum zaczął wykrzykiwać obelgi i rzucać w nich błotem i śmieciami. Król był osłaniany przez ochronę parasolem, ale rzucony przez kogoś kij poleciał w premiera. Ludzie krzyczeli: „Morderca! Wynocha z miasta!”.
Dzisiaj ta skrajna anty-prawicowość podbudowana wstydem za Franco odbija się Hiszpanii czkawką. Mają pojebane lewicowe pomysły w swoim prawie, rząd który musi mówić, że robi wszystko dla ludzi i króla, który uważa, że jest apolityczny i zawsze uwielbiany bo go sam lud na tron przywrócił.
nie mówię, że się nic nie stało, bynajmniej, ale jak niektóra założenia z zielonego ładu były całkiem niezłe to rozległo się wycie, a potem problemy, bo erozja gleb, wysuszenie, brak wody, Polska jest w bardzo złej sytuacji, bo u nas tak samo wszystko osuszają... a potem pretensje do garbatego
no właśnie źle myślałeś, przyczyną powodzi w Hiszpanii było długotrwała susza, gleba wyschła na wiór i jak spadł deszcz to nic nie wsiąkało w ziemię tylko spłynęło... taki myk
zielony ład dobry ha ha no to już wiemy
przyczyną powodzi jest susza to i tak lepiej niż u nas bo w Polsce przyczyną powodzi jest płonąca planeta
Masz króla albo królową w Polsce? czy książęcą parę?
Mam pajaców, z którymi nawet nie wypada kartki albo znaczka zrobić i którzy nie przynoszą żadnej korzyści, tyko doją kraj. A kancelaria prezydenta u nas kosztuje prawie tyle, co angielski dwór. Z taką tylko różnicą, że u nich monarchia jest atrakcją turystyczną i po prostu na siebie zarabia, a u nas co?
"elite gender inversion jon humanity"
obejrzyj
może zmienisz zdanie
popatrz na żony prezydentów, Scholza, Obamę Michelle , księżniczkę Bułgarii, itd...
np popatrz na żonę Arnolda
może nauczysz się to widzieć...
potem tego już nigdy nie od zobaczysz
jeśli chodzi o anatomię czaszek- to wiem o czym mówię... popatrz moje posty, jeśli Ci się nudzi
może w końcu chociaż do jednego dotrze o co chodzi...
Dlatego wolę azjatki, bo wyglądają najbardziej kobieco.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów