18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JanJankowski 2023-12-14, 13:37 3
Gaśnice w odbyt bym im wsadził i pełna szpryca
Zgłoś
Kozłastopa 2023-12-14, 13:49
Gdzie to?
Zgłoś
keisats 2023-12-14, 13:51 1
a ta ich pomarańczowa farba na pewno jest EKO?
Zgłoś
crookla 2023-12-14, 14:29
Wiecie że oni to będą robić póki ludzie będą to oglądać i komentować?
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2023-12-14, 14:30 1
Braun inspiration.
Zgłoś
chorym 2023-12-14, 16:32
daliby im porządne kary to by się zastanwoli kilka razy czy to ma sens, a jak ich klepią po pleckach to jest jak jest (:
Zgłoś
metyoo 2023-12-14, 17:11 4
genialne! teraz wyprodukują kolejną sztuczną choinkę i ozdoby, a tę zutylizują... środowisko lubi to!
Zgłoś
szczecin123 2023-12-14, 18:45
dopuki takie ścierwa będą praktycznie bezkarne to tak będzie
Zgłoś
piterzaut 2023-12-14, 20:02 2
flejtuch napisał/a:

Kurwy doskonale wiedzą kogo mogą atakować bezkarnie. Nawet nie spróbują podpaść żydkom i kozojebcom bo wiedzą co ich czeka.. gdyby chrześcijaństwo zamiast miłości bliźniego miało oko za oko może inaczej by to wyglądało..

Masz rację, ale tutaj nie trzeba mieszać tematów religijnych. Złapać, wezwać bagiety, obciążyć za zniszczenie cudzego mienia. Potraktować jakzwykły chuligański wybryk. Tak powinno być. Ale w spierdolonych lewackich społeczeństwach to zaraz pękną dupy lewackim działaczom politykom i tym podobnym roponienawistnym .
Zgłoś
mcs89 2023-12-14, 20:12
przydałby się tam Pan Braun z miotaczem ognia wobec oczywiscie tych lewakow
Zgłoś
JohnyByrd 2023-12-14, 21:21
Kurna, gdy ten gnój tak klęczał przy tej gaśnicy wyobraziłem sobie, że podchodzę i niespecjalnie wysoko unosząc nogę z całej siły umieszczam szpic mojego buta na jego mordzie i teraz mam problem:
Jak duże jest ryzyko, że porysowałby mi zębami cholewkę?
Zgłoś
SrogiKrasnal 2023-12-14, 21:39 2
Taki wpierdol powinni zebrać, żeby im się do końca życia śnił ten pomarańcz, a żreć to by mogli co najwyżej słomką.
Zgłoś
niechta 2023-12-14, 21:53 1
Mam nadzieję że farba była ekologiczna, a gaz z odzysku .
Zgłoś
p................k 2023-12-14, 23:13
flejtuch napisał/a:

Kurwy doskonale wiedzą kogo mogą atakować bezkarnie. Nawet nie spróbują podpaść żydkom i kozojebcom bo wiedzą co ich czeka.. gdyby chrześcijaństwo zamiast miłości bliźniego miało oko za oko może inaczej by to wyglądało..

Kościół jest w głębokiej defensywie, atakowany z każdej strony ale kara boska nadejdzie.
Zgłoś
Rasael 2023-12-15, 0:42

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem