📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
piterzaut napisał/a:
Roponienawiść jest sprawą przeżycia dla 90% ludności tej planety (no ale kiedy to pierdyknie będę już robiła w pieluchy nieświadoma co się dzieje), ale takie chuligańskie wybryki faktycznie dają tylko paliwo drugiej stronie. Trzeba coś zrobić z ciapatymi z OPEC, wznowić wiatraki czy elektrownie atomowe, rozliczyć PiS za Izerę (przekręt aby ukraść pieniądze przeznaczone na wymianę śmierdziuchów na czystsze samochody), itd, a nie niszczyć cudzą własność która nawet nie szkodzi środowisku.Masz rację, ale tutaj nie trzeba mieszać tematów religijnych. Złapać, wezwać bagiety, obciążyć za zniszczenie cudzego mienia. Potraktować jakzwykły chuligański wybryk. Tak powinno być. Ale w spierdolonych lewackich społeczeństwach to zaraz pękną dupy lewackim działaczom politykom i tym podobnym roponienawistnym .
Wszystkie choinki w sprzedaży dzisiaj pochodzą z plantacji. Gdyby plantacji nie było, stałyby tam nieużytki, parking czy inne wiejskie podwórko — a tak jest las; to co że tymczasowy: las tam stoi, powietrze oczyszcza, na miejscu wyciętego drzewka plantator zaraz posadzi nowe. Jedyny koszt paliwowy to przewiezienie choinki na targ a z targu do domu, ale to mały ułamek tego co każdy samochodziarz dziennie wyrabia dojeżdżając do pracy. Ogółem, ta cała zabawa w prawdziwe choinki jest bardziej na plus niż na minus.
kagayaku napisał/a:
Nie no jak Braun potraktował żydowskie świeczki gaśnicą to od razu prokurator się wzioł do roboty a tu to nie da rady...
Ty byś wziął słownik
kagayaku napisał/a:
Nie no jak Braun potraktował żydowskie świeczki gaśnicą to od razu prokurator się wzioł do roboty a tu to nie da rady...
i tych pojebów i Brauna pojeba powinni zamknąć od razu
kagayaku napisał/a:
Jak mnie irytują takie bezmózgie dzbany porównujące gówno do złota. Wiesz misiaczku jest delikatna różnica między centrum handlowym, a sejmem tak samo pomiędzy kilkoma ekozjebami i posłem który w prowokacyjny sposób skompromitował kraj który ma reprezentować.
PS: Nie, nie jestem pejsatym lewackim knurem, tych kurew też nie lubię tak samo jak ciebie
czy te półgłówki nie myślą o tm , że jak coś zniszczą trzeba będzie znowu wyprodukwać ? zamykać bez wody to mało ...
Nie rozumiem czemu oni im kar nie daja za zniszczenie tego , raz dwa by sie odechcialo. Jakby jeden z drugim za taka choinke z 20 tys musieli oddac.
oni kurwa mogą i to nie jest skandal!!! ale Braun już nie może bo to jest kurwa terroryzm !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów