📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Eh 2 sezony tej pani i impotencja do końca życia.
Niby wiem co chce napisac, ale kurwa nie wiem.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
@salmonellas
To nic kurwa nie pisz...
To nic kurwa nie pisz...
Jakim człowiekiem trzeba być, żeby nagrywać tuziny filmików z jakimiś kiepskimi podróbkami głosów??
@up
proste, leczysz sobie kompleksy bo dzięki temu jesteś w centrum i wszyscy na Ciebie patrzą a w dodatku dostajesz $ za liczbę odsłon
jak widać jej głównym atutem jest udawanie głosów z kreskówek i robienie głupich min wieć napierdala filmiki hurtowo, póki jest na fali.
czekam kiedy skuma, że więcej płacą za robienie vlogów dla xnxx.com
proste, leczysz sobie kompleksy bo dzięki temu jesteś w centrum i wszyscy na Ciebie patrzą a w dodatku dostajesz $ za liczbę odsłon
jak widać jej głównym atutem jest udawanie głosów z kreskówek i robienie głupich min wieć napierdala filmiki hurtowo, póki jest na fali.
czekam kiedy skuma, że więcej płacą za robienie vlogów dla xnxx.com
@lofix1 hahahaha nie no rozjebałeś mnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów