A do domu wracam tak:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no co mój sąsiad pijak kiedyś złamał sobie noge, żona by mu nie przyniosła alko, więc wytrzymał tylko 4 dni i podbił na czworakach do pobliskiego carrefoura, widok był przechuj i jak to sie rozniosło to żona już mu sama przynosiła po pare puszek piwa, żeby popeliny nie było, ale idniota nieziemski, bo on miał strzaskaną piete i na drutach ją miał wiec trzeba było brac zastrzole w brzuch na przeciwklepliwosc, a z tym kompletnie nie wolno pić, do koca przeżył, ale zmarł 2 lata pozniej znaleziony w upał na klatce schodowej, nie "dowiózł" kolejnej porcji
Saneczkuje. Nie ma się co śmiać - psy tak mają.
K-Paxian napisał/a:
no co mój sąsiad pijak kiedyś złamał sobie noge, żona by mu nie przyniosła alko, więc wytrzymał tylko 4 dni i podbił na czworakach do pobliskiego carrefoura, widok był przechuj i jak to sie rozniosło to żona już mu sama przynosiła po pare puszek piwa, żeby popeliny nie było, ale idniota nieziemski, bo on miał strzaskaną piete i na drutach ją miał wiec trzeba było brac zastrzole w brzuch na przeciwklepliwosc, a z tym kompletnie nie wolno pić, do koca przeżył, ale zmarł 2 lata pozniej znaleziony w upał na klatce schodowej, nie "dowiózł" kolejnej porcji
Próbowałem Cię zrozumieć ale jakoś nie idzie
Co za czasy, że ludzie nagrywają swoich rodziców i pokazują ich w internecie...
Miałem dzisiaj podobną sytuacje, niestety nie nagrałem. Ale mówię jak jest. Posiedzisko meneli przy biedronce 7 rano wszystko okej . Wracam do domu około 15 i po godzinie wybieram się do biedronki po po browarek. A tu patrze 2 radiowozy i karetka. A tu nagle przy schodach 2 lekarzy reanimuje jednego z wcześniej wspomnianych meneli. Wszystko było by okej i po godzinie zapomniał bym o wszystkim. Tylko te jego oczy mnie zaniepokoiły, jebaniec non-stop patrzał na mnie.
Pełzacz Pospolity
niczym studenci na Juwenaliach
To jest kurwa poniekąd przerażające. Takie przetaczające się zwłoki widzę codziennie na osiedlu. Podnieść się kurwa nie może, ale awanturę zrobi. Jebał ich pies, nie mam szacunku do żuli. Śmieszą mnie zawsze filmiki, artykuły pokazujące takich ludzi i to, że kiedys mieli firmę, dom, rodzinę, pieniądze...
Przejebali. Każdy alkoholik czuje kiedy przekracza granice i tylko od niego zależy czy zawróci w odpowiednim momencie.
Przejebali. Każdy alkoholik czuje kiedy przekracza granice i tylko od niego zależy czy zawróci w odpowiednim momencie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów