18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
K................n 2013-05-11, 19:35 1
no co mój sąsiad pijak kiedyś złamał sobie noge, żona by mu nie przyniosła alko, więc wytrzymał tylko 4 dni i podbił na czworakach do pobliskiego carrefoura, widok był przechuj i jak to sie rozniosło to żona już mu sama przynosiła po pare puszek piwa, żeby popeliny nie było, ale idniota nieziemski, bo on miał strzaskaną piete i na drutach ją miał wiec trzeba było brac zastrzole w brzuch na przeciwklepliwosc, a z tym kompletnie nie wolno pić, do koca przeżył, ale zmarł 2 lata pozniej znaleziony w upał na klatce schodowej, nie "dowiózł" kolejnej porcji
Zgłoś
Piotrek-nl 2013-05-11, 20:01
Saneczkuje. Nie ma się co śmiać - psy tak mają.
Zgłoś
hujos 2013-05-11, 20:23 15
K-Paxian napisał/a:

no co mój sąsiad pijak kiedyś złamał sobie noge, żona by mu nie przyniosła alko, więc wytrzymał tylko 4 dni i podbił na czworakach do pobliskiego carrefoura, widok był przechuj i jak to sie rozniosło to żona już mu sama przynosiła po pare puszek piwa, żeby popeliny nie było, ale idniota nieziemski, bo on miał strzaskaną piete i na drutach ją miał wiec trzeba było brac zastrzole w brzuch na przeciwklepliwosc, a z tym kompletnie nie wolno pić, do koca przeżył, ale zmarł 2 lata pozniej znaleziony w upał na klatce schodowej, nie "dowiózł" kolejnej porcji

Próbowałem Cię zrozumieć ale jakoś nie idzie
Zgłoś
gówniaczek 2013-05-11, 20:56 3
Co za czasy, że ludzie nagrywają swoich rodziców i pokazują ich w internecie...
Zgłoś
walusss 2013-05-11, 21:57
po co pokazujesz jakiegos zula na huj sie pytam ?
Zgłoś
matik1993 2013-05-11, 23:37
Miałem dzisiaj podobną sytuacje, niestety nie nagrałem. Ale mówię jak jest. Posiedzisko meneli przy biedronce 7 rano wszystko okej . Wracam do domu około 15 i po godzinie wybieram się do biedronki po po browarek. A tu patrze 2 radiowozy i karetka. A tu nagle przy schodach 2 lekarzy reanimuje jednego z wcześniej wspomnianych meneli. Wszystko było by okej i po godzinie zapomniał bym o wszystkim. Tylko te jego oczy mnie zaniepokoiły, jebaniec non-stop patrzał na mnie.
Zgłoś
Sharsh 2013-05-12, 2:53
ma raka
Zgłoś
wzx123 2013-05-12, 3:13 1
Krab stajl !
Zgłoś
honda19965 2013-05-12, 3:51
Pełzacz Pospolity
Zgłoś
cryptic 2013-05-12, 5:10 1
To jest chyba bardziej efektywny sposób:
Zgłoś
bishfinger 2013-05-12, 6:21
niczym studenci na Juwenaliach
Zgłoś
typo 2013-05-12, 6:39 1
To jest kurwa poniekąd przerażające. Takie przetaczające się zwłoki widzę codziennie na osiedlu. Podnieść się kurwa nie może, ale awanturę zrobi. Jebał ich pies, nie mam szacunku do żuli. Śmieszą mnie zawsze filmiki, artykuły pokazujące takich ludzi i to, że kiedys mieli firmę, dom, rodzinę, pieniądze...

Przejebali. Każdy alkoholik czuje kiedy przekracza granice i tylko od niego zależy czy zawróci w odpowiednim momencie.
Zgłoś
papaj 2013-05-12, 7:46 2
to je pajonk
Zgłoś
lukaszksk 2013-05-12, 8:37
jebacwas napisał/a:

A do domu wracam tak

Gratuluję jest się czym pochwalić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem