Co tu wiele pisać, po prostu dla niektórych powrót do domu to coś więcej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Co tu wiele pisać, po prostu dla niektórych powrót do domu to coś więcej.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa! mogę oglądać wypadki, obcięte nogi, ręce, a przy takich filmikach zawsze oczy mokre się robią! browar!
ogólnie to wkurwia mnie takie podniecanie się jebanymi najemnikami... wkurwia mnie jeszcze bardziej, afera, kiedy polscy żołnierze którzy jadą na misje (za pieniążki - normalna praca) wracają poszkodowani, albo "umarci". sami się o to prosili.
[BlanX], weź kurwa nie wyzywaj żołnierzy za to co robią, bo to jest ich praca jaką nakazał im wykonać rząd. Żołnierze to wielcy ludzie, niestety ich zajebanym zadaniem jest zabijać i okupować, ale są zależni od jebanego rządu.
Te male dziwki co tak na tej kanapie skacza?
Przez Ciebie się wzruszyłem. Przepadnij istoto nieczysta
Oczywiscie ze żołnierzy nie należy obrażać bo jest to ich praca ale jak widze taki kawałek propadandy to mnie w żołądku ściska, kiedyś czytałem o tych powitaniach i o nagraniach z domu emitowanych w amerykańskiej tv okazuje się że połowa jest reżyserowana a cała reszta ustawiana pod publike co więcej jeden z żołnierzy pisał kiedyś do żony że śpią na ziemi i ostrzał nie ustępuje jego opowieści opublikowała jakaś gazeta i nagle wyszło przypadkiem że oni w afganistanie mieli z kumplami sielanke a wydało się przypadkiem bo jeden po pijaku wstawił na fb zdjęcia jaki to oni nie mieli tam "ubaw i ten cały nieustający ostrzał wroga" to nie jest prawdziwa wojna ale na taką ma wyglądać a każdy chce miec o czym wspominać tak na prawde to większość wspomnien pewnie by wyglądała następująco "przez 4 godziny strzelałem do góry na której ktoś widział koze". Fakt zdażają się i "bitwy" ale jest to margines a większość żołnierzy ginie najeżdżając na mine dlatego ta wojna jest koloryzowana jak tylko się da zwłaszcza poprzez rozczulające filmiki o powrotach żołnierzy zwłaszcza że w tym samym czasie każdy jeden strażak wykonuje 10000krotnie bardziej niebezpieczną robote. Chwała żołnierzom ale za taką propagande to ja podziękuje (niech oni zostawią te kraje w spokoju, może się troszke wzbogacą zrobią coś jak nasz socjal i araby wrócą do siebie)
A ja mam wyjebane na Wasze piwa , Wasze zdanie , poglądy i to w co wierzycie a w co nie.
Ja się wzruszyłem jak nigdy .
Ja się wzruszyłem jak nigdy .
Heh fajne uczucie, gdy wracasz nadal żywy z wojny i wita cię rodzina, znajomi, sąsiedzi tak jakbyś był bohaterem...Natomiast, gdy ja wracam z wojny słyszę tylko- Nooo!!! Panisko wielkie !! nareszcie odszedł od tego komputera! Obiad stygnie! dziewczynę byś sobie znalazł a nie się całymi dniami w komputer patrzysz!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów