📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z zaświatów jak już.
Była wczoraj opisana historyjka tych kobitek, lesbijki, 2,5 roku ukrywały swój związek bo obie służą w wojsku. Gdyby to byli całujący się na przywitanie geje rzuciłbym parę nieprzychylnych komentarzy o tym, co powinni im w tym wojsku zrobić z odbytami, parę żartów z mydłem i coś o zwierzętach, ale w przypadku dwóch całujących się kobitek stosuję zasadę "Stop homofobii!"
Była wczoraj opisana historyjka tych kobitek, lesbijki, 2,5 roku ukrywały swój związek bo obie służą w wojsku. Gdyby to byli całujący się na przywitanie geje rzuciłbym parę nieprzychylnych komentarzy o tym, co powinni im w tym wojsku zrobić z odbytami, parę żartów z mydłem i coś o zwierzętach, ale w przypadku dwóch całujących się kobitek stosuję zasadę "Stop homofobii!"
Ładne te dziewczęta nawet. Ale jaki jest sens i przekaz oprócz tego że się całują?
deniZ napisał/a:
@up to sie wlasnie nazywa hipokryzja homofobow
Kurde, jakoś nie widzę tu hipokryzji. To, że kogoś razi obecność gejów, ale widok całujących się (i jeszcze nie wiadomo co robiących) kobiet to jest coś miłego dla oka, jest hipokrytą? Chcesz mi wmówić, że mężczyźni i kobiety to jedno i to samo? Kurwa, czy tylko ja widzę różnicę?
Zawsze mam wrażenie, że jak ładna dziewczyna mnie zobaczy to postanawia zostać lesbijką.... Te mnie jeszcze nie widziały, ale już o mnie usłyszały
bloodwar napisał/a:
co powinni im w tym wojsku zrobić z odbytami
Geje w wojsku się przydają do działań dywersyjnych - atakują wroga od tyłu.
BongMan napisał/a:
Geje w wojsku się przydają do działań dywersyjnych - atakują wroga od tyłu.
Zastanowiło mnie, skąd posiadasz taką wiedzę; ale boję się odpowiedzi...
Z tematem pedałów i lesbijek jest jak z polityką - nikt nie lubi o tym rozmawiać, ale jak już ktoś się nakręci, to nie może przestać.
Na tej łajbie pewno z kilkuset młodych, zdrowych marynarzy, a jedyna kobieta na statku to lesbijka.
Nie mam nic przeciwko małżeństwom homo, o ile obydwie dziewczyny są seksi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów