📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dojebać takie flashbacki z kongo do tego pustego spojrzenia o kurwa ale nie chce mi się tego montować
Ciekawevjaka aferq by było jakby film nagrywał biały/białą. Ze trzy dni demolowania miast i wsi.
mynameisgod napisał/a:
co to? nieślubne dziecko Kaczyńskiego?
Też pomyślałem, że to kaczy pomiot
Nic się prawie nie zmieniło a udaje zdziwioną, przecież biali ludzie tak właśnie postrzegają czarnuchów.
Lewackaglupota napisał/a:
Gardze kazdym czarnym gownem , ale to dziecko widac ze juz prawie placze, a stara malpa dalej sie kurwa smieje jebaccc pradem kurwe
Tak tak, gardzisz każdym czarnym gównem, a zesrałeś się jak ostatnia pipa. W tym filmiku najlepsze jest właśnie to, że stara małpa śmieje się z małego gówna.
Przecież to filtr aplikacji w telefonie. Normalnie to białe dziecko (widać na początku).
MorfoAtari napisał/a:
Normalnie to białe dziecko (widać na początku).
Ty widział białe dziecko?
jebane małpie ścierwa
Nie rozumiem filmiku. Wytłumaczy ktoś o co chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów