📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Stara dała dupy przez klatkę w zoo
Pierdolone murzyńskie ścierwo!!! HA STFU!!! Brzydzę się tymi istotami.. ha stfu!
co to? nieślubne dziecko Kaczyńskiego?
Ale z Was debile. Ładna normalna dziewczynka...
mynameisgod napisał/a:
co to? nieślubne dziecko Kaczyńskiego?
Takie teksty to na Onecie wstawiaj, albo w Gazecie tfu Wyborczej
Gardze kazdym czarnym gownem , ale to dziecko widac ze juz prawie placze, a stara malpa dalej sie kurwa smieje jebaccc pradem kurwe
Ale o co chodzi?
Nie wiem o co chodzi. Małpa jak małpa
argen64 napisał/a:
Takie teksty to na Onecie wstawiaj, albo w Gazecie tfu Wyborczej
Kaczyński to pedał. To też mam w wyborczej napisać? Rozumiem że jesteś zwolennikiem pettingu. Jak cię bana w dupę pcha atrap onem to nie pedalstwo?
Love_is_Love napisał/a:
Ale z Was debile. Ładna normalna dziewczynka...
Jaka do cholery dziewczynka?! Małpiątko o jasnej karnacji, pomiot białej bladzi, która dała dupy czarnemu smoluchowi.
Niech się cieszy mamuśka chwilą i robi kawały swojemu śniademu małpiątku dopóki może, bo jak tylko małpa podrośnie, to te zabawy matki z córką z pewnością inaczej będą wyglądały...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów