Historia rolnika, który przekształcił swoje przydomowe gospodarstwo w dużą i zmechanizowaną "fabrykę zwierząt".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem tylko tyle: 7.000.000.000 ludzi.
to bardziej wygląda na to jak czlowiek zmienia sie pod wzgledem hodowli zwierząt,
Warunki zwierząt w hodowli i w ubojni powinny się poprawić, bez dwóch zdań. Świata nie stać na przydomowe hodowle tylko na trawie. Zwierzęta muszą być pompowane aby można było wykarmić wszystkich ludzi(nie wszędzie jeszcze się udaje). Mamy do wyboru, farmy ekologiczne i głód albo, fabryki jedzenia. Ekolodzy tak mnie wkurwiają że przebijają księży i polityków . Jak na Wiśle pękł ropociąg to żadnej kurwy nie było, woleli się do drzew wiązać, wywieszać transparenty na parowniku, albo robić debilne filmiki jak to fajnie będzie jak będziemy mieć same farmy ekologiczne.
BarnabaTheDog napisał/a:
Powiem tylko tyle: 7.000.000.000 ludzi.
I 300 milionów Amerykanów obżerających 2/3 świata...
Animacja spoko ale muzyka (jakiś remix czy przeróbka jednego z utworów Coldplay) jest jakoś tak chujowa, niby miało robić smutny klimat ale coś komuś się pomyliło, bo tylko wkurwia..
wudun, biedne kraje, organizacje glownie dokarmiaja ludzi dieta bez miesa, poprostu tak jest taniej.
Farmy ekologiczne-glod albo fabryki jedzenia. No jest jeszcze inne wyjscie, nie jesc miesa i samemu ogrodek zalozyc Duzo do tego nie trzeba, a nie bede uzalezniony od nikogo, i bede mial jedzenie z pierwszej reki, bez syfu i prosto z krzaczka No sa tez jeszcze inne rozwiazania ale nie chce mi sie opisywac.
Farmy ekologiczne-glod albo fabryki jedzenia. No jest jeszcze inne wyjscie, nie jesc miesa i samemu ogrodek zalozyc Duzo do tego nie trzeba, a nie bede uzalezniony od nikogo, i bede mial jedzenie z pierwszej reki, bez syfu i prosto z krzaczka No sa tez jeszcze inne rozwiazania ale nie chce mi sie opisywac.
Bardzo fajna animacja
Co do podkładu
Oryginał:
Podkład z animacji:
Nie jest wcale zaśpiewany tak źle, po prostu to nie jest oryginał i już
Co do podkładu
Oryginał:
Podkład z animacji:
Nie jest wcale zaśpiewany tak źle, po prostu to nie jest oryginał i już
Może i filmik byłby całkiem fajny, gdyby na końcu nie okazało się, że jest to kolejna reklama kolejnego fast fooda. I choć chipotle na tle innych McSyfów wypada naprawdę dobrze, to sugestia, że każdy kurczak, świnia czy krowa, którą tak zjemy ma indywidualnego dietetyka i mieszka w pięciogwiazdkowym hotelu jest tylko kolejnym pustym chwytem marketingowym.
Jednym słowem: Ewolucja.
Piwo za rolę rudego jako wieśniaka który bawi się ze świniami, brawo!
Może i dokonał wielki postęp jeżeli chodzi o hodowle zwierząt....ale, żeby mieć rudego syna?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów