📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
-łajiłajijijijiłałałałajijijijijiła -tak kochanie <cry> -łajiajiajiałajiajiajiaja -tak skarbie
no i o co chodzi w tym filmiku ? nie chce mi się słuchać takiego miauczenia
Jak dla mnie w skali od 1 do 10 gdzie 1 to ekstra filmik a 10 to totalne dno sucharowej czeluści ten filmik łapie sie gdzieś tak na 73... :\
W necie jest więcej filmików z tą babką. Generalnie chodzi o to, że ona płacze po KAŻDYM filmie jaki zobaczy. Nie pamiętam dokładnie gdzie ale widziałem też filmiki w których popłakała się chociażby po jednej z części Star Wars.
ja pierdolę, ale cofnięta babka...
dopoki nie przeczytalem komentarzy to myslalem ze ona obudzila sie ze spiaczki po ilustam latach ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów