📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa, jak można kumpla kamerować jak jest najebany, robi głupoty i wrzucać to do neta? Spoko kumpel z ciebie, frajer ;]
Ja pierdole. Większość ludzi wracających w niedzielę do domu tak wyglądała... Co w tym ciekawego/sadystycznego?
Jak by chociaż ten murzyn go połamał, czy wrzucił za te barierki.. Ale nie kurwa. Skacowany koleś wraca z imprezy... No ja pierdole.
Jak by chociaż ten murzyn go połamał, czy wrzucił za te barierki.. Ale nie kurwa. Skacowany koleś wraca z imprezy... No ja pierdole.
Tępy kurwa ułom z ciebie, autorze filmiku. Życzę Ci żebyś zaliczył zgona na imprezie, a reszta ekipy wywiozła cie na Białoruś i tam zostawila, najlepiej w samych skarpetach.
ryw1n napisał/a:
(Filmik jest mojego autorstwa)
Zmień kumpli, a koledze z filmu doradź szkołę specjalną
NuclearBlast napisał/a:
Dać dziecku alkohol to tak się to kończy
Pewnie się napił jednej lampki szampana i udaje kaca, że niby taki dorosły
seven napisał/a:
Gdyby się stało jak mówisz było by zajebiście pięknie, rzeczywistość jednak jest inna...niestety pewnie oboje będą kiedyś mieli magistra Bo teraz każdy byle tępak idzie na byle jakie studia, żeby mieć byle wyższe. Mimo tego, że np. ci dwaj nie nadają się nawet do łopaty.
Masz rację, będąc jeszcze w liceum pracowałem po parę godzin w sobotę na budowie (bo fajnie było mieć własne zarobione pieniądze) i tak, robić szpadlem też trzeba umieć - szczególnie jak jest do przekopania 20 m rowu pod instalację teletechniczną a czas operacyjny od majstra to 3 godziny.
Kolega ma tak tępy ryj i taki sposób wypowiedzi, że nie wróże mu sukcesów w życiu. "Operator" też nie lepszy.. Po co coś takiego wrzucasz do netu? Nie wstyd ci kurwa?
seven napisał/a:
Pewnie się napił jednej lampki szampana i udaje kaca, że niby taki dorosły
taka gównarzeria to powinna mieć oszczędnie Picolo dozowane, a nie trunki dla dorosłych spożywać
Pawelus napisał/a:
Masz rację, będąc jeszcze w liceum pracowałem po parę godzin w sobotę na budowie (bo fajnie było mieć własne zarobione pieniądze) i tak, robić szpadlem też trzeba umieć - szczególnie jak jest do przekopania 20 m rowu pod instalację teletechniczną a czas operacyjny od majstra to 3 godziny.
Nie mówie, że nie trzeba umieć, tylko że ci dwaj nawet do tego się nie nadają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów