Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na przejeździe kolejowym, też maszynista ma sie rozglądać czy słępy hemoroidziarz nie zapierdala gównowozem?
Jebany morderca, oby nie wyszedł z pierdla.
Na przejeździe kolejowym, też maszynista ma sie rozglądać czy słępy hemoroidziarz nie zapierdala gównowozem?
Co? Przeciez tu bylo jasne wtargniecie drugiej grupy pieszych. Musisz sie upewnic czy mozesz wejsc.. Upewnic sie, czy kierownik nie bedzie musial ostro hamowac i czy wyhamuje w ogole. A nawet upewnic sie czy Cie zobaczy. Tak jest w normalnych krajach - Nasz nie jest normalny, a po ladzie kombi widzie, ze tam je rosja, czyli calkowicie wszystko stoi na glowie.
TAKZE NIE, NIE! ZJEBY PIERDOLCE! NIE WCHODZIMY POD KOLA GDY AUTO NADJEZDZA. Grzecznie stoimy i czekamy az przejedzie.
Kurwa zmieniłem internet na 1400MB/s a dalej mi te filmiki buforuje pół godziny, nie mam do nikogo problemu ale sam fakt i tak niesamowicie mnie wkurwia
Serwery z kartofla, musisz im wybaczyc. swoja droga ja mam ino 300mbit i poza pojedynczymi problemami, filmiki smigaja zajebiscie. moze twoja przegladarka daje dupy?
Kurwa zmieniłem internet na 1400MB/s a dalej mi te filmiki buforuje pół godziny, nie mam do nikogo problemu ale sam fakt i tak niesamowicie mnie wkurwia
Tylko Dżesika tak chujowo wrzuca.
Co? Przeciez tu bylo jasne wtargniecie drugiej grupy pieszych. Musisz sie upewnic czy mozesz wejsc.. Upewnic sie, czy kierownik nie bedzie musial ostro hamowac i czy wyhamuje w ogole. A nawet upewnic sie czy Cie zobaczy. Tak jest w normalnych krajach - Nasz nie jest normalny, a po ladzie kombi widzie, ze tam je rosja, czyli calkowicie wszystko stoi na glowie.
TAKZE NIE, NIE! ZJEBY PIERDOLCE! NIE WCHODZIMY POD KOLA GDY AUTO NADJEZDZA. Grzecznie stoimy i czekamy az przejedzie.
To był sarkazm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów