📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
To trzeba mieć kurwa szczęście
Typ pół nocy zarywał dupę. Stawiał drinki, słuchaj jej pierdolenia i narzekania. Po to żeby poruchać. Już był w ogródku, już witał się z gąską i jeb
Dzisiejszego wieczora poruchane
Typ pół nocy zarywał dupę. Stawiał drinki, słuchaj jej pierdolenia i narzekania. Po to żeby poruchać. Już był w ogródku, już witał się z gąską i jeb
poruchane, kilka godzin byłą ciepła
za akrobacje daje piwo
W kostnicy się ucieszą....
Wysokie laski mają szerokie pochwy. Jeszcze nie ruchałem wielkoluda, żeby nie miała cipy jak wiadro.
smc napisał/a:
Wysokie laski mają szerokie pochwy. Jeszcze nie ruchałem wielkoluda, żeby nie miała cipy jak wiadro.
Grube laski są płytkie w środku, znowu szczupłe sa bardzo głebokie
Driver19cm napisał/a:
Grube laski są płytkie w środku, znowu szczupłe sa bardzo głebokie
Nie ma reguły poza jedną. Fajne są wysportowane dziewczyny, nie padają jak muchy po godzinie.
Driver19cm napisał/a:
To trzeba mieć kurwa szczęście
Typ po prostu przeinwestował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów