📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie ważne jak - ważne że zabrali ze sobą, odstawią do lub pod dom i jeszcze piwo na kaca zostawią.
Fejk jak chuj.
I to są te wspomnienia, które chciałbym wspominać/pamiętać, jak już będę stary siedział w fotelu z kocykiem na kolanach i dobrym alko w szklance.
Bedziesz siedział: w kałuży własnego moczu i kału,kocykiem będą twoje nie zmieniane od miesięcy ubrania,a jedyne alko jakie dostaniesz to denaturat do odkażania odleżyn.
To Twoja emerytura
Pozdrawiam:Pracownik Księgowości ZUS
(tak wiem jak aktualnie stoimy i wiemy kiedy system się zapadnie)-jako młody nie mogłem w to uwierzyć ale obowiązuje mnie poufność.Ale mam VPN wiec co nieco pisnę.
Chujowy fejk z rudym w roli głównej.
Haltopizda we cos wiecej o tym zusie. Na szczescie od lat juz nie place ale jestem ciekawy.
Haltopizda we cos wiecej o tym zusie. Na szczescie od lat juz nie place ale jestem ciekawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów