Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty tez polaczku kulturą nie grzeszysz.
nikt, kto jest Polakiem tak o sobie nie napisze,
może troll, rusek, idiota,albo wygnany
Ty tez polaczku kulturą nie grzeszysz.
Pajac ma szmatę Islandi w awatarze to myśli, że może wyzywać od "polaczków". Może uważa się za lepszego?
nikt, kto jest Polakiem tak o sobie nie napisze,
może troll, rusek, idiota,albo wygnany
Właśnie ,że napisze -a napisze to prawdziwy patriota z krwi i kości, nie jak sprzedajna kurwa za 500+ czy inne profity, które nasze dzieci i wnuki będą musiały spłacić po polaczkach, czyli szabesgojach na usługach żydowskiego rządu, zdrajcach narodu polskiego, plujących jadem na wszystkich, którzy mają odmienne zdanie, szydzących z cudzej krzywdy aby poczuć się dowartościowanym, a nie czujac żydowskiego kutola, który rucha ich od 89 roku . P.S. Polskę i prawdziwych Polaków mam w sercu , a biedę i szabesgojów w dupie. Jak mawiał mój mentor: "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy", a „Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją”.
Pajac ma szmatę Islandi w awatarze to myśli, że może wyzywać od "polaczków". Może uważa się za lepszego?
Uważam się za lepszego, bo nie głosowałem na żydowski rząd jak większość szabesgojów. I mogę spokojnie spać, bo nie przyłożyłem ręki do dalszego rozkradania kraju. Za 10 lat zrozumiesz pajacu, jak za chleb będziesz musiał zapłacić 100 złotych.
Właśnie ,że napisze -a napisze to prawdziwy patriota z krwi i kości, nie jak sprzedajna kurwa za 500+ czy inne profity, które nasze dzieci i wnuki będą musiały spłacić po polaczkach, czyli szabesgojach na usługach żydowskiego rządu, zdrajcach narodu polskiego, plujących jadem na wszystkich, którzy mają odmienne zdanie, szydzących z cudzej krzywdy aby poczuć się dowartościowanym, a nie czujac żydowskiego kutola, który rucha ich od 89 roku . P.S. Polskę i prawdziwych Polaków mam w sercu , a biedę i szabesgojów w dupie. Jak mawiał mój mentor: "Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy", a „Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją”.
Uważam się za lepszego, bo nie głosowałem na żydowski rząd jak większość szabesgojów. I mogę spokojnie spać, bo nie przyłożyłem ręki do dalszego rozkradania kraju. Za 10 lat zrozumiesz pajacu, jak za chleb będziesz musiał zapłacić 100 złotych.
weź nie pierdol, nie obrażę cię tylko dlatego że nie chcę być zbanowany,
ale jak ktoś kurwa tak pisze to kurwą............dopisz sobie
i spierdalaj
weź nie pierdol, nie obrażę cię tylko dlatego że nie chcę być zbanowany,
ale jak ktoś kurwa tak pisze to kurwą............dopisz sobie
i spierdalaj
Stul pysk szabesgoju.
Sebixie wyklęty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów