2020 rok. Dzwonek do drzwi:
- Czy mieszka tu George Floyd?
- Tak to ja.
- Masz tu 20 baksów, kup sobie papierosy.
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Sprawdziłem, że Floyd zginął wskutek interwencji gliniarza po tym, jak niesłusznie oskarżono go o płatność w sklepie rzekomo fałszywym banknotem. Terminator zamiast zapobiec śmierci Floyda, wolał wręczyć mu fałszywe pieniądze, by jego śmierć była usprawiedliwiona. O to chodzi?
Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.Raczej o to aby miał kasę na fajki i nie musiał jej fałszować/kraść. Wtedy by to wszystko się nie wydarzyło.
Gówniany kraj gówniana jego przeszłość i przyszłość podobnie jak polski z małej bo nie mam ani do jednego ani do drugiego szacunku
- Czy mieszka tu George Floyd?
- Tak to ja.
- Masz tu 300mg heroiny. Jebnij sobie wszystko na raz i siedź w domu.
Sprawdziłem, że Floyd zginął wskutek interwencji gliniarza po tym, jak niesłusznie oskarżono go o płatność w sklepie rzekomo fałszywym banknotem.
jeśli nie szanujesz własnego kraju, to nie dziw się że nikt go nie szanuje i Polska jest traktowana jak jakaś republika bananowa w środku europy.
moim zdaniem słabe podejście.
nikt nie każe ci kochać swojego kraju, skakać jak pojebany we wszystkich marszach niepodległości itp. ale przynajmniej okaż minimum szacunku, bo mówiąc w taki sposób przyczyniasz się do złego wizerunku nas wszystkich.
Pozdro.
O panie, całe 3 setki hery, to będą ze 2 godziny zabawy i to na pół gwizdka
według ogólnodostępnego wyniku autopsji Floyd zszedł bo miał zaawansowaną miażdżycę naczyń oraz chorobę nadciśnieniową z zajęciem serca. Ponadto spore dawki narkotyków w krwiobiegu. Na pewno nie został uduszony. Jeśli ten policjant pójdzie do więzienia to tylko dlatego, że potrzebują kozła ofiarnego, aby uspokoić publikę.