Politycy wszyscy się zmieścili, natomiast dla kombatantów nie było już miejsca. Łezka się kręci w oku i nerwy szarpie patrząc na to co się dzieje. Tymczasem wiadomość dnia to buczenie na polityków (po tym filmiku uzasadnione)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wszystkich was czekają lotniska chłopaki i dziewczyny, jak nie po szkole średniej, to po studiach i wio na zachód
gin napisał/a:
Przeraża mnie to co się dzieje w tym kraju. Ludzie którzy walczyli o naszą wolność nie zostali wpuszczeni. A dlaczego? Bo politycy muszą się pokazać. Poskładać sobie kwiatki, tak żeby kamera widziała. Robią szopkę. W mediach napierdalają, że politycy zostali wygwizdani. I bardzo dobrze, że ktoś ich wygwizdał. Media mamy zmanipulowane i ocenzurowane. Niby czasy komuny i zamordyzmu nasz piękny kraj ma za sobą. Niestety tylko czystko teoretycznie. Powiedzcie mi na kogo głosować? Co zrobić z tymi szmaciarzami? Tym ludziom co nie zostali wpuszczeni należy się szacunek i uznanie. W tym wypadku ryży i reszta hołoty napluła im w twarz.
Nikt Ci nie powie na kogo masz głosować. To ma być Twój świadomy wybór. A jednak większość zawsze zrobi tak jak zmanipulują nimi media.
Może i młody jestem ale swoje głosy już oddawałem. Też chciałbym mieć coś do powodzenia...
Kurwa co za tempa dzida, a chuj jakas czerwona kartka.
Oni walczyli zeby jej babcie, dziadkowie i rodzice nie wyladowali w gazie a ona sie kurwa smieje i mowi ze nie bo kartka potrzebna. Co ja kurwa jebnelo? Rozumie ze chef powiedzial czerwona kartka i tyle, ale chyba trzeba miec troche wlasnego rozumu a nie nasrane i trzymac sie w takiej sytuacji jak kawalek drewna...
Przyznaje, mieszkam w dajczlandzie i raczej nie bede wracal (zreszta tu sie urodzilem) ale czuje sie polakiem.
Ale takie cos, ludzie, chyba tak ograniczonym nie mozna byc, no az rece opadaja...
mózg rozjebany.
Oni walczyli zeby jej babcie, dziadkowie i rodzice nie wyladowali w gazie a ona sie kurwa smieje i mowi ze nie bo kartka potrzebna. Co ja kurwa jebnelo? Rozumie ze chef powiedzial czerwona kartka i tyle, ale chyba trzeba miec troche wlasnego rozumu a nie nasrane i trzymac sie w takiej sytuacji jak kawalek drewna...
Przyznaje, mieszkam w dajczlandzie i raczej nie bede wracal (zreszta tu sie urodzilem) ale czuje sie polakiem.
Ale takie cos, ludzie, chyba tak ograniczonym nie mozna byc, no az rece opadaja...
mózg rozjebany.
ogladajac tv, siedzac w necie czy sluchajac radia, az krew czlowieka zalewa, co dzieje sie w tym kraju -.-
To jest filmik z 2009 roku, a nie obecnego. Nie mniej jednak za taką zniewagę kombatantów należy się sromotny kopniak w dupsko organizatorom.
Patrz młody człowieku jak naród odpłaca tym co walczyli za kraj. Bez komentarza.
Kurwa kurestwo się szerzy wszędzie, brak poszanowania dla tych co powinni ten szacunek dostać, a kurwy jebane z sejmu w lożyw VIPów. Brak słów co się w Polsce dzieję.
zaprosili tylko jednego powstańca, którego zmanipulowali (obecnego w komitecie poparcia Bronisława Komorowskiego), niech tylko kibicie wyjdą na ulice a pójdę zaraz za nimi z reszta rozgoryczonego narodu
No i jak się teraz czujecie cioty bluzgające na kibiców za wygwizdanie tej swołoczy 1/8?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów