18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
mendazdworca 2012-08-07, 19:48
wszystkich was czekają lotniska chłopaki i dziewczyny, jak nie po szkole średniej, to po studiach i wio na zachód
Zgłoś
kruczekw90 2012-08-07, 20:17
gin napisał/a:

Przeraża mnie to co się dzieje w tym kraju. Ludzie którzy walczyli o naszą wolność nie zostali wpuszczeni. A dlaczego? Bo politycy muszą się pokazać. Poskładać sobie kwiatki, tak żeby kamera widziała. Robią szopkę. W mediach napierdalają, że politycy zostali wygwizdani. I bardzo dobrze, że ktoś ich wygwizdał. Media mamy zmanipulowane i ocenzurowane. Niby czasy komuny i zamordyzmu nasz piękny kraj ma za sobą. Niestety tylko czystko teoretycznie. Powiedzcie mi na kogo głosować? Co zrobić z tymi szmaciarzami? Tym ludziom co nie zostali wpuszczeni należy się szacunek i uznanie. W tym wypadku ryży i reszta hołoty napluła im w twarz.

Nikt Ci nie powie na kogo masz głosować. To ma być Twój świadomy wybór. A jednak większość zawsze zrobi tak jak zmanipulują nimi media.

Może i młody jestem ale swoje głosy już oddawałem. Też chciałbym mieć coś do powodzenia...
Zgłoś
Bankai 2012-08-07, 21:46
Kurwa co za tempa dzida, a chuj jakas czerwona kartka.
Oni walczyli zeby jej babcie, dziadkowie i rodzice nie wyladowali w gazie a ona sie kurwa smieje i mowi ze nie bo kartka potrzebna. Co ja kurwa jebnelo? Rozumie ze chef powiedzial czerwona kartka i tyle, ale chyba trzeba miec troche wlasnego rozumu a nie nasrane i trzymac sie w takiej sytuacji jak kawalek drewna...

Przyznaje, mieszkam w dajczlandzie i raczej nie bede wracal (zreszta tu sie urodzilem) ale czuje sie polakiem.

Ale takie cos, ludzie, chyba tak ograniczonym nie mozna byc, no az rece opadaja...

mózg rozjebany.

what has been seen cannot be unseen
Zgłoś
Philipek 2012-08-07, 21:47
jeden nieostrozny ruch politykow i wybuchnie bunt jakiego polska od dawna nie widziala. zamieszki w Londynie beda niczym. zlosc w Polakach zbiera sie juz duzo dluzej i jest duzo wieksza.
ogladajac tv, siedzac w necie czy sluchajac radia, az krew czlowieka zalewa, co dzieje sie w tym kraju -.-
Zgłoś
genesisnemesis 2012-08-07, 22:00 1
To jest filmik z 2009 roku, a nie obecnego. Nie mniej jednak za taką zniewagę kombatantów należy się sromotny kopniak w dupsko organizatorom.
Zgłoś
Domiel 2012-08-08, 0:19
Patrz młody człowieku jak naród odpłaca tym co walczyli za kraj. Bez komentarza.
Zgłoś
Kvinto 2012-08-08, 0:49
7:48 niszczy system:

Trzeba było zginąć kochanie to by cię wpuścili

Zgłoś
napalonka23 2012-08-08, 2:28
Kurwa kurestwo się szerzy wszędzie, brak poszanowania dla tych co powinni ten szacunek dostać, a kurwy jebane z sejmu w lożyw VIPów. Brak słów co się w Polsce dzieję.
Zgłoś
Pan_Dawid 2012-08-08, 3:27
zaprosili tylko jednego powstańca, którego zmanipulowali (obecnego w komitecie poparcia Bronisława Komorowskiego), niech tylko kibicie wyjdą na ulice a pójdę zaraz za nimi z reszta rozgoryczonego narodu
Zgłoś
Romand 2012-08-08, 3:59 1
No i jak się teraz czujecie cioty bluzgające na kibiców za wygwizdanie tej swołoczy 1/8?

471610
Zgłoś
filipsworks 2012-08-08, 13:28
I ja się pytam gdzie jest NOP jak ich potrzeba...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów