18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
d................r 2013-07-30, 17:45 173
Cześć i chwała Bohaterom !
Zgłoś
rs_t 2013-07-30, 17:49 24
Łezka w oku się kręci. Piękna robota! Czekam na premierę.
Zgłoś
LxDead 2013-07-30, 17:52 2
Zajebiście to wygląda, choć czarno białe według mnie bardziej chwyta ze serce. Piwo za materiał, bo za chuja nie dowiedziałbym się o tym gdyby nie twój temat.

P.S Gdyby jakimś cudem puścili to u niemców to pewnie z dopiskiem "film oparty faktach" jak to mamy dziś w co 2 filmie wchodzącym do kin.
Zgłoś
modyf 2013-07-30, 17:52
Swietnie, ze są akcje kolorowania takich filmów i jakoś znajdują się na to pieniądze..
A nie tylko na POLSKĄ produkcję o bohaterskiej SSmance, która ratowała Polaków - gdzieś ostatnio takie info słyszałem, kilka dni zresztą po awanturze wokół 'Naszych matek".

KURWA! Polski film o bohaterskiej SS-mance !
Zgłoś
misiek192 2013-07-30, 19:11
Wyglada super ale te podstawione dzwieki...
Zgłoś
sard 2013-07-30, 19:15
Ja jednak wolę tego typu produkty o wartości historycznej oglądać w czerni i bieli, dzięki temu wymowniejsze są i nie wkurzają zbyt jaskrawo dobrane kolorki w kolorowance.
Zgłoś
v................o 2013-07-30, 21:03 7
jak chodzę do kina raz na 2 lata jak mnie dziewczyna wyciągnie albo jeszcze rzadziej tak kurwa pójdę na ten film choćbym nie wiem co. Pierwszy film jak dla mnie, który jest naprawdę wart obejrzenia na wielkim formacie!
Zgłoś
m................m 2013-07-30, 21:06 1
Za płonącą Warszawę zawsze zimne bier.
Zgłoś
K................r 2013-07-30, 21:08
0:48 Wojtek Cejrowski za młodu.
Zgłoś
g................1 2013-07-30, 21:32 8
Coś pięknego. Oni tam walczyli i ginęli za Polskę jaką kochali, a i tak czerwona zaraza nas wzięła.
Zgłoś
evilmatt 2013-07-30, 21:38 6
Dzisiaj się tych ludzi obraża.
Zgłoś
czesio2008 2013-07-30, 21:39 7
Mam nadzieje że w przyszłości ten film będzie wyświetlany na lekcjach historii, wiem za wcześnie jeszcze na takie oświadczenia, po zapowiedzi ciężko ocenić całokształt, ale w kolorze może mocniej to przemówi do świadomości i przypomni niektórym co to znaczy Ojczyzna, a w szczególności co to znaczy jedność narodu.
Zgłoś
BoryzSadek 2013-07-30, 21:42 1
Jak zobaczyłem temat to odrazu piwo dałem
Zgłoś
Hexar 2013-07-30, 21:44 1
Daję piwo. To jest piękne. Ktoś się musiał porządnie namęczyć by stworzyć takie cudo. Gdybym nie wiedział że to "pokolorowane" stare filmy, to uznałbym to jako film nakręcony w 2013. Jeszcze raz - Dobra robota!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem