📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cyganów powinno być na świecie tyle, ile on ma kończyn.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Widziałem kiedyś jakiś program w szkole o tym typie.
Zajebisty gość pozytywnie nastawiony do świata.
Zajebisty gość pozytywnie nastawiony do świata.
IwanMT - Facet zwie się Nick Vujicic i Sadistic zjebałby go z gównem za poglądy religijne
Mimo wszystko, porządny koleś. Takich więcej a byłoby lepiej.
Mimo wszystko, porządny koleś. Takich więcej a byłoby lepiej.
Koleś ma syndrom tetra amelia. Poszukałem info i trafiłem na tę fotkę
Ciekawe czy będzie podskakiwał jak na piłce do skakania?
Ciekawe czy będzie podskakiwał jak na piłce do skakania?
nie, porusza się na jebanej deskorolce , w tym roku wygrał zawody w łyżwiarstwie figurowym.
Ta on rucha, laska trzepie sobie kasę i nawet mu lodzika robić nie musi.
To nie jest żadna niesamowita osobowość tylko produkt wykreowany przez speców od popkultury. Gada takie naiwne bzdety o spełnianiu się wszystkich marzeń, że ja pierdolę. A ludzie to łykają napychając kasę jego twórcom. Do tego wkręcił sobie, że wcale nie jest inwalidą tylko wysłannikiem samego boga który ma nauczać ludzi swoich pierdół.
Chamstwo! I co ręce mu zajebali?
A Cyganów niekradnących liczył na palchach nóg ta?
oho, szkoda że ta gimbazjarska moda na robienie chujowych memow dopala nawet Vujicic'a,
zakladam że ten koleś i tak ma lepsze życie od frajerskiego autora tego mema, który najwidoczniej nie ma co zrobić ze swoim komputerowym życiem.
a teraz czekam na adminow i warna za: "komentarz prezentujący niski poziom" mimo iż na sadisticu jest gorszych i krótszych postow w cholere i admini mają to w dupie.
ehh, sadistic schodzi na psy.
zakladam że ten koleś i tak ma lepsze życie od frajerskiego autora tego mema, który najwidoczniej nie ma co zrobić ze swoim komputerowym życiem.
a teraz czekam na adminow i warna za: "komentarz prezentujący niski poziom" mimo iż na sadisticu jest gorszych i krótszych postow w cholere i admini mają to w dupie.
ehh, sadistic schodzi na psy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów