18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BongMan 2013-04-30, 23:54
Cyganów powinno być na świecie tyle, ile on ma kończyn.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
IwanMT 2013-05-01, 0:31 18
Widziałem kiedyś jakiś program w szkole o tym typie.
Zajebisty gość pozytywnie nastawiony do świata.
Zgłoś
S................l 2013-05-01, 1:07 2
IwanMT - Facet zwie się Nick Vujicic i Sadistic zjebałby go z gównem za poglądy religijne

Mimo wszystko, porządny koleś. Takich więcej a byłoby lepiej.
Zgłoś
XtravaganZa 2013-05-01, 4:49 2
Koleś ma syndrom tetra amelia. Poszukałem info i trafiłem na tę fotkę

Ciekawe czy będzie podskakiwał jak na piłce do skakania?
Zgłoś
darecki328 2013-05-01, 6:36 2
nie, porusza się na jebanej deskorolce , w tym roku wygrał zawody w łyżwiarstwie figurowym.

Lepiej być faszystą niż pedałem.
Zgłoś
Mixeranto 2013-05-01, 11:11
Ten koleś nazywa się Nick Vujicic - ma żonę. Niesamowita osoba, występował przed młodzieżą i nie tylko i opowiadał im, że brak rąk i nóg nie oznacza utraty marzeń.
Zgłoś
zab9k 2013-05-01, 11:11 11

I tak rucha ładniejszą niż Ty mająć wszystkie kończyny ;x nie wspominając ile dorobił się hajsu i jak ciekawe prowadzi życie
Zgłoś
Yamissek 2013-05-01, 12:10
Ta on rucha, laska trzepie sobie kasę i nawet mu lodzika robić nie musi.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-05-01, 12:19 1
To nie jest żadna niesamowita osobowość tylko produkt wykreowany przez speców od popkultury. Gada takie naiwne bzdety o spełnianiu się wszystkich marzeń, że ja pierdolę. A ludzie to łykają napychając kasę jego twórcom. Do tego wkręcił sobie, że wcale nie jest inwalidą tylko wysłannikiem samego boga który ma nauczać ludzi swoich pierdół.
Zgłoś
czarq1994 2013-05-01, 12:28
Co jak co ale do tego goscia mam szacunek.
Zgłoś
p................y 2013-05-01, 13:27
Chamstwo! I co ręce mu zajebali?
Zgłoś
D................i 2013-05-01, 14:19
A Cyganów niekradnących liczył na palchach nóg ta?
Zgłoś
norek88 2013-05-01, 14:36
Jak można nazwać cygana bez rąk i nóg?

godnym zaufania
Zgłoś
Maxved 2013-05-01, 21:43
oho, szkoda że ta gimbazjarska moda na robienie chujowych memow dopala nawet Vujicic'a,
zakladam że ten koleś i tak ma lepsze życie od frajerskiego autora tego mema, który najwidoczniej nie ma co zrobić ze swoim komputerowym życiem.

a teraz czekam na adminow i warna za: "komentarz prezentujący niski poziom" mimo iż na sadisticu jest gorszych i krótszych postow w cholere i admini mają to w dupie.
ehh, sadistic schodzi na psy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów