33-letni Iranildo Antônio z miasta Barreiros w stanie Pernambuco prosi o zrzutkę na wózek inwalidzki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siedzi kurwa na posadzce i się dziwi, że go powykręcało, dostał wilka, a mama ostrzegała
kubol napisał/a:
Panie, chyba 13-letni.
Czołganie na dupie sprzyja długowieczności, poza tym co on sobie wyobraża?
Od razu dej wózek, ja bym mu najpierw dał deskorolkę i niech się nauczy trików.
Wtedy mógłby występować w objazdowym cyrku jako hendicap tony pro skater i zarobiłby sobie na wózek.
Trzeba dawać wędkę a nie rybę.
nie wygląda gorzej niż jak cygan spod dworca centralnego,
powinien wymyślic coś bardziej orginalnego
powinien wymyślic coś bardziej orginalnego
Gówniaku, wygłupiaj się, wygłupiaj. Oby ci tak zostało
jebani hindusi ruchaja wszystko co na drzewo nie spierdoli a potem sa tacy..
Od razu widać, że udaje. Pewnie ma cygańskie korzenie czy jakieś inne zdolności
omg kolo przypomina mi typa z osiedla który ze 20 lat temu najpierw wyzywał twoją matkę etc, a gdy dostawał wpierdol to nasyłał swoją zjebaną z końskim zębem . no 1 w 1 tylko kraj i wiek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów