📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
czyli można wysnuć wniosek że baba jest tak samo nieogarnięta jak stary facet któremu już mózg niedomaga
chujowo mu chamuje ten klakson
Tyle lat pewnie przechodził przez tą ulice i nic. Jednak na starość robi się matrix w głowie
Te stawianie do pionu to chyba większość nieograów robi.
Też kiedyś obok mnie kobitka ze schodów spadła.
Więc się zatrzymałem i pytam czy wszystko w porządku.
Jakiś koleś podleciał i zraz ją wciągną do pionu z ziemi...
Jak już pierdolniesz o glebę to poleżenie 10 sek dłużej aby się sprawdzić więcej dumy nie odbierze -.-
A stanięcie na złamanej kończynie bo adrenalina trzyma zaszkodzi
Też kiedyś obok mnie kobitka ze schodów spadła.
Więc się zatrzymałem i pytam czy wszystko w porządku.
Jakiś koleś podleciał i zraz ją wciągną do pionu z ziemi...
Jak już pierdolniesz o glebę to poleżenie 10 sek dłużej aby się sprawdzić więcej dumy nie odbierze -.-
A stanięcie na złamanej kończynie bo adrenalina trzyma zaszkodzi
Ta ich kibitka tak się rostrzesla że gdyby nałożyć na ten film filtr graf to powiedziałbym że to cartoon network ze swoją wyłączona fizyka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów