Wypalanie patologii w biednej dzielnicy .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Wypalanie patologii w biednej dzielnicy .
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrym pomysłem było by budować domy dla patusow i imigrantów z gównolitu w łatwopalnej wersji.
No to Hiszpanie wykorzystali 50% CO2 dostępnego na ten rok... a nie czekaj, oni mogą...
Lord_Slizgacz napisał/a:
Dobrym pomysłem było by budować domy dla patusow i imigrantów z gównolitu w łatwopalnej wersji.
Byłoby*
Wiatr zrobił dobrą robotę
Tak się pali pseudo deweloperka za pieniądze podatnika. Spokojnie, zbudują nowe...
I tak właśnie Mniewa się stawianie bloku obok bloku co złego może sie stać , a no właśnie miedzy innymi to
Ostateczne rozwiązanie kwestii nielegalnych imigrantów
Widać z daleka że materiał co został używany jako isolante jest łatwo palny
Duczki1234 napisał/a:
Pożar bloków: Valencia Hiszpania
W Warszawie napisaliby: "Pożar luksusowych apartamentowców".
Czyszczenie przedpola dla deweloperki bijącej rekordy sprzedaży wszystkiego na pniu. Obecnie te rejony są ukraińsko-rosyjsko i polskojęzyczne. Najbardziej ekskluzywne wykupują od 2 lat ukraińcy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów