📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ymm, hardzik?
Po co skakał, skoro pożar na parterze?
Cytat:
"Ludzie dzielnie rzucili się do pomocy"
A co? Mieli mu robić usta, usta?
Mogli kurwa rzucić swoje kurtki, torby, plecaki, czapki, szaliki oraz inne części garderoby na ziemie pod nim aby spadając miał realne szanse na wyjście z tego zasadniczo bez urazu.
Natomiast jeśli stali jak banda jebanych ciot i już jebnął to mogli go w pozycji bocznej ustalonej dać.
Taka moja pojebana myśl ale chuj ja tam wiem przecież bo używam łba a nie jak wiekszośc ludzi tylko nim szpanuje ,że go mam.
Spadł to spadł. Na chuj drążyć temat.
@Velture pozycja boczna ustalona? Przy upadku? Z podejrzeniem urazu kręgosłupa? Nie sądzę
marmoon napisał/a:
A policjant z fotoradarem?
pewnie maja dziure w budżecie,i muszą łapać piratów powietrznych albo policeman myślał że jest super bohaterem z anime i ma super broń i może jakoś pomoże. No cóż chyba mu nie wyszło
Ale poza tym są też pozytywy, jak dla mnie
bo to kurwa zombie było i czekali, aż się przemieni - tak źle tak nie dobrze
14,5 pkt koło telemarku to nawet nie "leżało"
14,5 pkt koło telemarku to nawet nie "leżało"
kurwa, wieksza szansa ze zrobia ci zdjecie z ostatniej chwili zycia jak ci pomoga.
Pierdole co za świat. Umierasz w miejscu gdzie ludzi jest od groma a nie otrzymujesz żadnej pomocy. Mogli sprawdzić czy oddycha jakei są obrażenia itd. A nie wszyscy tylko kurwa stali i nagrywali. Nie wierze już w tych ludzi. Człowiek umiera moze potrzebuje pomocy ale stoja te bezmózgie pacyny i tylko nagrywaja. Ciekawe jakbyście się czuli gdyby np. Ktoś z waszej rodziny umierał i potrzebował pomocy a wszyscy na około by tylko nagrywali i mieli z tego frajdę. Zwierzęta a nie ludzie.
SadystycznyRoman napisał/a:
Ymm, hardzik?
Nie chce wizerunku Marii nadużywać więc tylko napiszę: "Tu się jebnij!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów