Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ależ te ruski mają wyj🤬e na wszystko. Gość nap🤬la im aby się rozeszli a ci stoją i się gapią blokując straż pożarną
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
zza bugiem to mamy białoruś i ukrainę.. no ale to taki szczególik...
Dobre lampki mają, połowa się przepaliła a druga połowa nadal świeci

chudy005 napisał/a:
Jak na jodłę, to mocno kopci
![]()
Bo to "ekologiczna" jodła. Żeby nie ścinać drzewa w lesie.
Apolityczny napisał/a:
Takie tam drobne zarzewie ognia u naszych braci zza Bugu
![]()
U naszego CZEGO zza CZEGO?
Nie nazywaj tych... eh - szkoda warna - nie nazywaj ruskich naszymi braćmi...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

rozj🤬 mnie na końcu ten DJ, co puścił muzykę, k🤬a tu się pali a ten jak gdyby nigdy nic dalej się bawi.
Nie zdziwił bym się jak by to muzułmanie podpalili tą choinkę. W końcu mieszka ich tam aż 30 000 000 to prawie 1/4 Rosji a więc już się bać nikogo nie muszą i się nie boją jak pokazuje wiele publikacji. Wystarczy wskoczyć na CDA i obejrzeć filmiki pod hasłami "Rosja Islam", "Rosjanie vs muzułmanie" i tak dalej... Gdyż prawda tego jak to wyglada w Rosji jest ukrywana jak tylko można przez Propagandę Rosyjską a w rzeczywistości Rosjanie są regularnie lani na ulicach przez muzułmanów i to dużo częściej niż we Francji bije się francuzów... Modły na ulicach Moskwy muslimów są co najmniej 10 razy większe niż te uliczne modły na trenie Francji a sam Putin nie dawno otworzył Największy Meczet w Europie na terenie Moskwy czyli Moskiewski Meczet Katedralny... W czasie otwarcia ogłosił do tłumu muslimów że kiedyś oni będą odpowiadać za Rosję i przyszłość Rosji będzie w ich rękach co od razu przyjęto salwami głośnego ALLLAAAAHHHHUUU AKBAR iii AKBIR!!! AKBIR!!! ALLLAHUU AKBAR... takie sceny tylko w rosji oczywiscie tzeba umieć zdjąć z oczu różowe okulary rosyjskiej propagandy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie