Takie tam drobne zarzewie ognia u naszych braci zza Bugu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ależ te ruski mają wyjebane na wszystko. Gość napierdala im aby się rozeszli a ci stoją i się gapią blokując straż pożarną
zza bugiem to mamy białoruś i ukrainę.. no ale to taki szczególik...
Dobre lampki mają, połowa się przepaliła a druga połowa nadal świeci
chudy005 napisał/a:
Jak na jodłę, to mocno kopci
Bo to "ekologiczna" jodła. Żeby nie ścinać drzewa w lesie.
Apolityczny napisał/a:
Takie tam drobne zarzewie ognia u naszych braci zza Bugu
U naszego CZEGO zza CZEGO?
Nie nazywaj tych... eh - szkoda warna - nie nazywaj ruskich naszymi braćmi...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Pali się jak szyb naftowy
rozjebał mnie na końcu ten DJ, co puścił muzykę, kurwa tu się pali a ten jak gdyby nigdy nic dalej się bawi.
Nie zdziwił bym się jak by to muzułmanie podpalili tą choinkę. W końcu mieszka ich tam aż 30 000 000 to prawie 1/4 Rosji a więc już się bać nikogo nie muszą i się nie boją jak pokazuje wiele publikacji. Wystarczy wskoczyć na CDA i obejrzeć filmiki pod hasłami "Rosja Islam", "Rosjanie vs muzułmanie" i tak dalej... Gdyż prawda tego jak to wyglada w Rosji jest ukrywana jak tylko można przez Propagandę Rosyjską a w rzeczywistości Rosjanie są regularnie lani na ulicach przez muzułmanów i to dużo częściej niż we Francji bije się francuzów... Modły na ulicach Moskwy muslimów są co najmniej 10 razy większe niż te uliczne modły na trenie Francji a sam Putin nie dawno otworzył Największy Meczet w Europie na terenie Moskwy czyli Moskiewski Meczet Katedralny... W czasie otwarcia ogłosił do tłumu muslimów że kiedyś oni będą odpowiadać za Rosję i przyszłość Rosji będzie w ich rękach co od razu przyjęto salwami głośnego ALLLAAAAHHHHUUU AKBAR iii AKBIR!!! AKBIR!!! ALLLAHUU AKBAR... takie sceny tylko w rosji oczywiscie tzeba umieć zdjąć z oczu różowe okulary rosyjskiej propagandy.
takie fajerwerki to ja rozumiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów