Czasem i policjant staje się bohaterem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Czasem i policjant staje się bohaterem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie są maseczki?! Dlaczego zostali narażeni na śmierć covid ową? Skandal! Jeszcze kilka miesięcy temu tak by wyglądały komentarze
barman32 napisał/a:
Hahaha 120 piw za taki gówniany film. Widać, że na sadolu to głównie psy siedzą. Oglądają sadystyczne filmy i sami siebie lajkują.
Nie kracz bo zaraz ktoś wrzuci 10 tiktoków i będziesz skomleć, że co za szajs tu trafia.
Prawda jest taka, że wpieprzyli się w czyjąś robotę, bez zabezpieczenia własnego zdrowia. Każdy ma swoją role w czasie takiej akcji. Dobrze, że któregoś z nich nie trzeba było jeszcze dodatkowo ratować...
na tiktoka z tym gównem
No i to są policjanci, a nie jak te kundle od maseczek i prowokowania zamieszek na protestach.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
smutno się patrzy co człowieka może czekać na starość "ja nie chodzę" , "ja nie wstane" - obcy ludzie muszą cię wynosić jak worek kartofli a ty jesteś swiadomy/a swojej ułomności (część z nich) - tego że nawet na dwór samodzielnie nie wyjdziesz ...
A co Ci ludzie całe życie robili dla zdrowia. Zapewne tyle co Ci młodzi i starsi teraz. Rozejrzyj się po znajomych. Zapytaj dowolnego człowieka ile czasu z dnia dziennie spędza na: pracę, telewizor, odpoczynek i zdrowie. Zapewniam Cię że będzie to w takiej kolejności a nawet zdrowia nie będzie wcale. I wpierw... Tabletek się tu nie policzy
Jestę ekspertę. Jeżeli policjant zrobi coś dobrego to nie na pokaz, tylko po to, żeby ratować ludzkie życie i robią to codziennie, takie sytuacje są normą. W dalszym ciągu Jestę Ekspertę. Ludzie postrzegają policjantów jako tych złych co wlepiają mandaty, ale jak by nie popełnili wykroczenia to by się nigdy z policjantem nie spotkali. Jestę Ekspertę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy gdzie policjant wchodzi, w takie miejsca, gdzie nawet byście kamieniem nie rzucili a co dopiero wejść. Jestę Ekspertę. Nie uwierzysz ilu jest anty a jak coś się zesra to od razu dzwoni po psiarnię. CHWDP, Chuj W Dupę Patusiarzom. Pozdrawiam
Ale ja szanuję tych policjantów! Służyć i bronić w praktyce. Jakbym był komendantem, właśnie takich ludzi chciałbym mieć w drużynie. jakbym był zwykłym policjantem, takich ludzi chciałbym mieć koło siebie!
To nie dom spokojnej starości tylko dom pomocy społecznej
ja_ierdole napisał/a:
a te pizdy strażaki opatuleni w maski i butle tlenowe huja robią...
Bo nic tam się za bardzo nie dzieje jak widać poza lekkim zadymieniem. Wiadomo, że może się szybko pożar roznieść, ale jak widać sytuacja nie jest jakaś krytyczna. Policjant skacze przez płot, biega po dachu, a dosłownie kilka sekund później strażacy sobie podjeżdżają na wysięgniku na balkon.
Fajnie, że chciał pomóc ale ta akcja to taka trochę śmieszna jest - nie było potrzeby takiego zachowania. Albo gość sobie jakiś kanał zakłada na YT i chce wyświetleń, albo akcja ocieplania wizerunku policji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów