Czasem i policjant staje się bohaterem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a te pizdy strażaki opatuleni w maski i butle tlenowe huja robią...
To jakaś pokazówka żeby ocieplić wizerunek policji?
T3RMINATOR napisał/a:
Pokazówka nie. Pewnie ktoś uznał, że publikacja tego ociepli wizerunek. Zasłużenie. Nie mam nic przeciwko temu.
PiotrusCinek88 napisał/a:
Jakim bohaterem, zrobili po prostu co do nich należy
T3RMINATOR napisał/a:
Policja wykonała robotę strażaków w sumie, nic więcej
Taki pożar to ja mam w domu na codzień jak palę fajke i zapomnę uchylić okna xd
smutno się patrzy co człowieka może czekać na starość "ja nie chodzę" , "ja nie wstane" - obcy ludzie muszą cię wynosić jak worek kartofli a ty jesteś swiadomy/a swojej ułomności (część z nich) - tego że nawet na dwór samodzielnie nie wyjdziesz ...
Wyniosl kobite, wielki bohater. Jak policjant zrobic cokolwiek dla spoleczenstwa to zaraz bohater. Po to kurwa oni sa.
A te stary baby jak zwykle, tylko jecza. Pradem jebac!
clooks napisał/a:
Wyniosl kobite, wielki bohater. Jak policjant zrobic cokolwiek dla spoleczenstwa to zaraz bohater. Po to k***a oni sa.
Ale musisz być kozakiem i w chuj smutne życie mieć, że ci sie wszystko nie podoba i wszystkich byś jebał albo obrażał.
Ogólnie to smutne jest to że wszyscy plują na policję,
„Co oni robią ?”, „psy”, „zlikwidować”. A jak się coś wysra to pierwszy największy kozak maślak dzwoni po policję. A zwykle dzwonią patusy z osiedla co normalnie hwdp na klatkach markerem wymazują wiadomo policja ma za uszami ale kto nie ma?
„Co oni robią ?”, „psy”, „zlikwidować”. A jak się coś wysra to pierwszy największy kozak maślak dzwoni po policję. A zwykle dzwonią patusy z osiedla co normalnie hwdp na klatkach markerem wymazują wiadomo policja ma za uszami ale kto nie ma?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów