NIezly fart ze na czas zdarzyli.dziadek tam chyba w szoku byl i nie chcial za bardzo uciekac,chwile dluzej i ten dym mogl by sie przerodzic w ogien a wtedy pieklo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ależ z was są idioci.
Jak się przyjrzycie to widać, że nie jest to żadna luneta ze statywem tylko zwykła lornetka postawiona na sztorc tak aby się nie ruszała.
Swoją drogą co w tym dziwnego, że ktoś w bloku ma lornetkę?
Dopierdalania się do tego, że "akurat tam stała" też nie rozumiem. Przecież film zaczyna się w momencie jak pożar już dawno szaleje - myślicie, że nie było czasu aby wyciągnąć lornetę z pokrowca i postawić ją na oknie?
Ja chyba przeceniam inteligencję otaczającego społeczeństwa, bo ono na każdym kroku mnie rozczarowuje. Banda idiotów...
Jak się przyjrzycie to widać, że nie jest to żadna luneta ze statywem tylko zwykła lornetka postawiona na sztorc tak aby się nie ruszała.
Swoją drogą co w tym dziwnego, że ktoś w bloku ma lornetkę?
Dopierdalania się do tego, że "akurat tam stała" też nie rozumiem. Przecież film zaczyna się w momencie jak pożar już dawno szaleje - myślicie, że nie było czasu aby wyciągnąć lornetę z pokrowca i postawić ją na oknie?
Ja chyba przeceniam inteligencję otaczającego społeczeństwa, bo ono na każdym kroku mnie rozczarowuje. Banda idiotów...
Piridais napisał/a:
Po co ci lornetka? : D Ty chory pojebie
Gdy mieszkasz na dużym osiedlu, to rzecz niezbędna
Uwielbiałem złapać buszka i obserwować sąsiadów przez lornetkę. To lepsze niż film!
Po pewnym czasie znasz zwyczaje ludzi. Widzisz kto na parapecie hoduje krzaczek marychy. Kto z różańcem modli się co wieczór. Kto ciągle wpierdala wieczorami, mimo ze jest otyłą świnią. Która sąsiadka lubi loda robić mężowi i takie tam
Później jest takie śmieszne uczucie, gdy spotykasz ich na ulicy. Bo znasz ich doskonale i aż by się chciało czasami zagadać...
Uprzedzę pytania - nie, nie robię filmów czy zdjęć sąsiadom, nie jestem zbokiem!
PS.
Polecam lornetki astronomiczne, pod dobry stabilny statyw - mają duży 'zoom' i w chuj ważą, więc o obserwacji z ręki można zapomnieć.
Z telefonem też fajna zabawa, kiedyś cyknąłem:
HAL9000/2 napisał/a:
nagrywane przez lornetkę? tego tu jeszcze nie grali....
Pewnie nagrane przypadkiem podczas podglądania cycatej sąsiadki z naprzeciwka.
loda_szmato napisał/a:
Gdy mieszkasz na dużym osiedlu, to rzecz niezbędna
Uwielbiałem złapać buszka i obserwować sąsiadów przez lornetkę. To lepsze niż film!
Kiedyś to jeszcze się człowiek bawił tymi laserami, co to taka moda była na lasery, po osiedlu z balkonu
zdrowoyebne napisał/a:
(...)ten dym mogl by sie przerodzic w ogien(...)
Ja pierdolę- większych głupot nie czytałem...
Jakby lornetka byla ustawiona na czyms aby sie nie ruszala to by tak obraz nie latal, a widac ze osoba jednak chyba musi trzymac lornetke i smartfona jednoczesnie. Jakby lornetka byla na czym zamontowana to oburacz by trzymal telefon i obraz by nie latal. Tak mysle.
Velture napisał/a:
Kiedyś to jeszcze się człowiek bawił tymi laserami, co to taka moda była na lasery, po osiedlu z balkonu
Do teraz mi zostało z laserami i mocnymi latarkami. Kupiłem sobie jakiś czas temu z laserek z chin, taki trochę mocniejszy - w dzień normalnie z kilku metrów papierosa odpala, fajna zabawka, tylko trzeba na oczy uważać
Ale z chin nie polecam, debile po taniości wsadzili plastikową soczewkę do takiego lasera... i się stopiła. Teraz muszę jakieś szkiełko znaleźć o podobnych parametrach.
HAL9000/2 napisał/a:
albo półprofesjonalny sprzęt jak mój czyli AG-DVX200 tyle ze to sprzęt nie dla plebsu którego szczytem marzeń jest israjfon czy szajszung...
Nawet mój DSC-HX300V by wystarczył więc już nie zesraj się z tą swoją kamerką weselną.
Tu macie coś fajnego, bo obsrywacie się jakimiś chujowymi kamerami i aparatami:
Nikon p1000
Dość imponujące możliwości za niecałe 4 tys zł.
Nikon p1000
Dość imponujące możliwości za niecałe 4 tys zł.
HAL9000/2 napisał/a:
nagrywane przez lornetkę? tego tu jeszcze nie grali....
poszperam, kiedyś nagrywałem przez tachimetr
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów