Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nagrywane przez lornetkę? tego tu jeszcze nie grali....
zobacz jaka to jest odległość nie wiem jakiego dobrego smartfona bys musiał miec żeby miec taki zoom.Tak pomysł z lornetką jak najbardziej na propsie.
zobacz jaka to jest odległość nie wiem jakiego dobrego smartfona bys musiał miec żeby miec taki zoom.Tak pomysł z lornetką jak najbardziej na propsie.
albo półprofesjonalny sprzęt jak mój czyli AG-DVX200 tyle ze to sprzęt nie dla plebsu którego szczytem marzeń jest israjfon czy szajszung...
Luneta na statywie w bloku ?? Czyżby dziadek miał wnuczki ?
Czyżby nagrywający lubił podglądać "somsiadów"? Jakieś panienki z cycem i te sprawy.
albo półprofesjonalny sprzęt jak mój czyli AG-DVX200 tyle ze to sprzęt nie dla plebsu którego szczytem marzeń jest israjfon czy szajszung...
Już nie pierdol, bo każdy ma w dupie Twoje sprzęty... Kompleksy lecz gdze indziej...
Już nie pierdol, bo każdy ma w dupie Twoje sprzęty... Kompleksy lecz gdze indziej...
Dałem ci piwo i niech każdy da temu plebejuszowi na pociechę...
Dałem ci piwo i niech każdy da temu plebejuszowi na pociechę...
"Dam ci piwo aby myśleli, że dałem dla beki bo i tak wiem, że ci dadzą piwka bo mnie ładnie pocisnąłeś ale przynajmniej część osób pomyśli, że dostałeś te piwka bo ja tak napisałem".
I tak, pomysł z lornetką/lunetą był dobry. Inną kwestią jest sam fakt posiadania lornetki w bloku, która akurat przypadkiem jest skierowana na tamten budynek i również przypadkiem posiada statyw.
"Dam ci piwo aby myśleli, że dałem dla beki bo i tak wiem, że ci dadzą piwka bo mnie ładnie pocisnąłeś ale przynajmniej część osób pomyśli, że dostałeś te piwka bo ja tak napisałem".
nie ma to jak wyjść honorowo z sytuacji i jeszcze kopnąć oponenta
nie ma to jak wyjść honorowo z sytuacji i jeszcze kopnąć oponenta
Nie ma to jak edytować post myśląc, że nikt nie widział pierwotnej wersji
Nie ma to jak edytować post myśląc, że nikt nie widział pierwotnej wersji
a co w tym złego kłamczuszku?
ty, ja też mam taki,
nowy kosztował ok 20 koła, ja sprzedaję po trzech latach za 9, chcesz drugą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów