Ponoć nie chciał jej dać papierosa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
Najlepiej żeby to była śmierć, która dała by mu do myślenia... Śmierć mózgu
HAL9000/2 napisał/a:
serczynski, czuję że za niedługo to będziesz gwiazdą sadola...
a z jakiej to okazji gwiazdą?
Wh
Pantilion napisał/a:
@up
phi...
Zawsze kurwa wyciągają ten pistolet żeby wylać wszystko na ziemie i wzniecić zajebisty pożar. Co za debile...
piterek098 napisał/a:
Zawsze kurwa wyciągają ten pistolet żeby wylać wszystko na ziemie i wzniecić zajebisty pożar. Co za debile...
No, bo ty byś kurwa racjonalnie w takiej sytuacji myślał jak chuj
Tudeski napisał/a:
No, bo ty byś kurwa racjonalnie w takiej sytuacji myślał jak chuj
Pewnie tak, ty byś pewnie całe auto oblał i wszystko dookoła.
wziąłbym ją za włosy i łbem tłukłbym nią o ziemię, tyle w temacie
piterek098 napisał/a:
Pewnie tak, ty byś pewnie całe auto oblał i wszystko dookoła.
Normalny odruch, jak mial typ inaczej zaregowac jak przed nim wybuchl pozar. Odskoczyl, a ze tankowal, to i waz sie zerwal...
Hmm, ja prawdopodobnie bym spierdolił, ale zakładając że udałoby mi się zachować zimną krew, zablokowałbym pistolet jakimś kawałkiem materiału, a bak zamknął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów