Serwus. Trochę z BHP, czyli jak nie gasić płonącego zbiornika z gazem. Filmik dosyć stary, ale idealny na materiał szkoleniowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oni nie gaszą.....oni go chłodzą pozwalając na wypalenie się zawartości bez eksplozji.
@Gilznosa - racja, schładzają. Bądź co bądź nie mają prawa podchodzić na metr od zbiornika, bo będzie hard.
Ja bym spierdalał na kilometr o tego ustrojstwa a ci kurwa tam nawet podchodzą
Nie ma co, jajca to oni mają.
Nie ma co, jajca to oni mają.
no ma jaja typ kurwa odkręcić zbiornik z gazem który sie pali XDDD a raz widzialem jak leżał człowiek na ziemi bezdomny chyba i siedzieli we 4 kurwa w radiowozie , po 15 minutach najgłupszego albo najmłodszego wysłali zeby go kopnął czy żyje -___-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów