📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak te samochody przechodzą przegląd, skoro są skłonne do samozaplonu? Chyba ze to LPG, to przepraszam Januszy biznesu drogowego
C0C0JUMBO napisał/a:
Jak te samochody przechodzą przegląd, skoro są skłonne do samozaplonu? Chyba ze to LPG, to przepraszam Januszy biznesu drogowego
Samsung swego czasu zrobił telefon który mógł ci się zapalić w kieszeni. To tylko elektronika jak ma wade w każdej chwili może się spalić.
janusze czekaja az sie wpali / przyjada słuzby i postoja 5 godz w korku
r061071 napisał/a:
może janusze odrazu płonące brać na lawetę? póki ciepłe
r061071 napisał/a:
Dlatego skorzystałem z okazji i czmychnąłem obok
longlong7 napisał/a:
może janusze odrazu płonące brać na lawetę? póki ciepłe
Jak widać na załączonym obrazku sępy (czytaj laweciarze) już czekają aż się dopali A cała akcja zaczęła się może 4-5 minut wcześniej
C0C0JUMBO napisał/a:
Chyba ze to LPG, to przepraszam Januszy biznesu drogowego
A co ma wspólnego z tym pożarem LPG?
Najlepsze jest to, że większość Januszy przejeżdżających obok robi jeszcze większy korek, bo " o kurła pożar jedź wolniej, zobaczymy co tam się stanęło".
mihauek napisał/a:
Najlepsze jest to, że większość Januszy przejeżdżających obok robi jeszcze większy korek, bo " o kurła pożar jedź wolniej, zobaczymy co tam się stanęło".
To prawda. Jezdnia w przeciwnym kierunku była bardziej zakorkowana niż ta na której paliło się auto.
próbuje zgadnąć co to za auto ale za bardzo się już zdeformował
tam to musi być gorąco
pewnie wlał jakiegoś gówna do chłodnicy zamiast porządny płyn kupić, albo przy lpg coś grzebał. Opcji może być wiele, ale przyczyną najczęściej jest ludzka głupota, albo chciwość korpo.
LED-Licht napisał/a:
To prawda. Jezdnia w przeciwnym kierunku była bardziej zakorkowana niż ta na której paliło się auto.
Nie opowiadaj głupot było zakorkowane przed zwężką, a potem jeszcze robotnicy zamknęli całkowicie drogę na 15 minut.
PanAndrzej666 napisał/a:
tam to musi być gorąco
Oj było.
Właściciel mówił że dzień wcześniej był u mechanika
Jakby ktoś miał film z gaszenia to proszę pv
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów