📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie dość że wyjebało im całą kasę po okolicy to jeszcze zabarwiło na czerwono...czarnuchy są jak pis czego nie dotkną to pierdolą.
To te ćwiczenia z ruskimi i chinami?
Patrząc na to naprawdę jestem za zlikwidowaniem gotówki i oddaniem obiegu pieniądza elektronicznego w ręce wszystkich (na zasadzie: dopóki nie będzie zgody np. 90% społeczeństwa, to żadne zmiany w obiegu pieniądza cyfrowego nie są możliwe).
maddog77 napisał/a:
Nie dość że wyjebało im całą kasę po okolicy to jeszcze zabarwiło na czerwono...czarnuchy są jak pis czego nie dotkną to pierdolą.
Raczej powiedziałbym, że konwój był Kaczora a Tusk napadał - to bardziej odzwierciedla rzeczywistość Jeśli zacznie jebać gównem, to znaczy że w krzakach czaił się jeszcze Trzasku.
Caramon napisał/a:
Patrząc na to naprawdę jestem za zlikwidowaniem gotówki i oddaniem obiegu pieniądza elektronicznego w ręce wszystkich (na zasadzie: dopóki nie będzie zgody np. 90% społeczeństwa, to żadne zmiany w obiegu pieniądza cyfrowego nie są możliwe).
To nie gotówka jest problemem tylko czarni w RPA
Caramon napisał/a:
Pieniądz cyfrowy to chujnia i nic tego nie zmieni, non stop wały, oszustwa, złodziejstwa, a jeszcze się wcale na dobre nie zaczęło.
W 14 sekundzie przyleciał ten gostek, co pofrunął jak wydupcyła cysterna na którymś poprzednim filmiku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów