📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cyki napisał/a:
mi to wygląda na odpalanie na zimnym 1.9 tdi po wycięciu kata i dpf
nie przesadzaj, aż takiej chmury na filmiku to nie ma.
jakby tak w Polsce się paliło to niemiaski by pokazywali w kazdej stacji jaki jest smog.Ale oni są przyzwyczajeni bo z dymem puscili miliony ludzi
U kolegi na rejonie, jestem kurierem na tym syfie tzn berlinie (z małej bo wiadomo dlaczego). Inny kolega mieszka 4 klatki dalej w tym samym budynku na innej ulicy. Normalnie po pracy wrócił do domu.
Na dachu przeprowadzali jakiś remont czy coś i prawdopodobnie tam ktoś coś podpalił. Wiadomo: papa, butle z gazem i nierozgarnięty robol. Ale dym było z połowy berlina widać.
Na dachu przeprowadzali jakiś remont czy coś i prawdopodobnie tam ktoś coś podpalił. Wiadomo: papa, butle z gazem i nierozgarnięty robol. Ale dym było z połowy berlina widać.
bamboocha napisał/a:
... mieszka 4 klatki dalej w tym samym budynku na innej ulicy...
a pięć klatek dalej to pewnie już inne miasto
i ten komentarz... w tle.. jakby się oglądało film z Teresą Orlovsky w roli głównej..
Brakuje mi tylko tego ich krzyczenia "allah akbar", ale cisza bo wybuch taki słaby trochę
Zupełnie jak w 1945
jebać kura niemców. jak bym miał 1 życzenie to poprosiłbym o likwidacje tej nacji
oj tam oj tam .. prawdopodobnie niemiecki 'inżynier' tylko puścił bąka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów