📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I cała walka ze smogiem właśnie poszła sobie w las . Ale że niemcy sobie z gazem nie radzą to już źle .
W piątek rano nad domami w Neu-Hohenschönhausen unosiła się wielka chmura dymu. Nastąpił wielki pożar i kilka detonacji.
Pożar wybuchł około 11:45 rano na płaskim dachu 12-piętrowego wieżowca przy Wiecker Strasse. W południe było w większości wyczyszczone.
W domu trwają obecnie prace budowlane, a budynek jest rusztowany. „Spłonął na powierzchni 1200 metrów” - mówi rzecznik straży pożarnej BZ. Kilka wybuchów nastąpiło po płomieniach.
Według rzecznika, pożar wybuchł na powierzchni 300 metrów kwadratowych z nieznanej przyczyny, a następnie rozprzestrzenił się na połączone dachy łącznie pięciu sąsiednich domów.
Ogromna kolumna dymu była widoczna z odległości wielu kilometrów. „Na szczęście ludzkie życie nie było zagrożone” - powiedział rzecznik straży pożarnej. Na miejscu było około 120 służb ratowniczych. Rzecznik powiedział po południu strażaka, który został lekko ranny i zabrany do szpitala. Nie było żadnych innych obrażeń.
Pożar wybuchł około 11:45 rano na płaskim dachu 12-piętrowego wieżowca przy Wiecker Strasse. W południe było w większości wyczyszczone.
W domu trwają obecnie prace budowlane, a budynek jest rusztowany. „Spłonął na powierzchni 1200 metrów” - mówi rzecznik straży pożarnej BZ. Kilka wybuchów nastąpiło po płomieniach.
Według rzecznika, pożar wybuchł na powierzchni 300 metrów kwadratowych z nieznanej przyczyny, a następnie rozprzestrzenił się na połączone dachy łącznie pięciu sąsiednich domów.
Ogromna kolumna dymu była widoczna z odległości wielu kilometrów. „Na szczęście ludzkie życie nie było zagrożone” - powiedział rzecznik straży pożarnej. Na miejscu było około 120 służb ratowniczych. Rzecznik powiedział po południu strażaka, który został lekko ranny i zabrany do szpitala. Nie było żadnych innych obrażeń.
Ilość CO2 zwiększa się.... Ciekawe kto za to zapłaci
Taki kolor dymu bo czarnuchy sie pala ??
To pewnie ci śniadzi inżynierowie i lekarze pracowali nad lekiem na COVID-19 i coś poszło nie tak
Jak Greta to zobaczy to... nie zrobi nic, w końcu to Niemcy a nie Polacy.
karma do niemców wraca
Rozruch krematorium, musi dymić....
pewnie składowali papę i inne lepiki oraz butle z gazem do grzania i układania, możliwe że też styropian do ocieplania
można było mięsko na święta już wędzić
można było mięsko na święta już wędzić
Słyszałem że Niemcy będą spalać ciała Włochów ale nie wiedziałem że na taką skale. Chyba stare czasy im sie przypomniały
Tomaszek28 napisał/a:
Rzecznik powiedział po południu strażaka, który został lekko ranny i zabrany do szpitala. Nie było żadnych innych obrażeń.
Co? Ale zes ewidentnie poleciał Google translatorem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów